Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

29
Παρ, Μαρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δελτίο Τύπου

Μυτιλήνη,  1 Ιουνίου  2021

Με τον Δήμαρχο Μυτιλήνης κ. Ευστράτιο Κύτελη συναντήθηκε στο γραφείο του, την Τρίτη 1 Μαΐου 2021, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, ΕΠΟΠ Λχία (ΠΒ) Παπαπαναγιώτου Ιωάννη – Χρήστο και το μέλος, Αλχία (ΠΖ) Μαλέα Ελευθέριο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Η αντιπροσωπεία του ΔΣ ενημέρωσε τον κ. Δήμαρχο για τη λειτουργία, τους σκοπούς και τους στόχους του σωματείου τονίζοντας την αναγκαιότητα για εκπροσώπηση των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου. Αναφέρθηκαν τρέχοντα και επίκαιρα θέματα που απασχολούν αυτούς και τις οικογένειές τους, καθώς επίσης και οι δράσεις που έχει αναλάβει η Ένωση για την επίλυσή τους.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης δήλωσε ότι με μεγάλη ευχαρίστηση ανταποκρίθηκε στο αίτημα για συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣΒ και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός στη προώθηση και στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας, ενώ δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους και για από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις Μονάδες του Σχηματισμού πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι και οι στρατιωτικοί κανονισμοί.

Τέλος ευχήθηκε στα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣΒ. κάθε επιτυχία στις προσπάθειες επίτευξης των στόχων της.

ΕΣΠΕΕΛΕΣΒ Δελτιο Τύπου Δήμαρχος Κύτελης Στρατής by ΠΟ ΕΣ on Scribd