Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Προσφορά κέντρου ξένων γλωσσών

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Προσφορά κέντρου ξένων γλωσσών

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  ΠΡΟΣ: ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΏΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ.

    Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α

Με την παρούσα επιστολή με χαρά σας γνωρίζουμε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Σύγχρονο - Α. Γ. Χονδράκη το οποίο από το 1985 διοργανώνει και προσφέρει τμήματα διδασκαλίας ξένων  γλωσσών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες στους ιδιόκτητους χώρους του στην Υψηλάντου155β, στο κέντρο του Πειραιά.

Προσφέρουμε τη δυνατότητα παρακολούθησης Αγγλικών, Γαλλικών, Ισπανικών και Γερμανικών  στα μέλη σας με έκπτωση 20-25% επί των ετησίων διδάκτρων σε ομαδικά τμήματα, αναλόγως του αριθμού των συμμετεχόντων. Οι διδακτικές ώρες εβδομαδιαίως ανέρχονται σε 4-5 και ο  μέσος όρος μηνιαίων διδάκτρων, προ εκπτώσεως,  είναι €95 - €115. Στη δε περίπτωση ατομικών μαθημάτων το ωριαίο κόστος, προ εκπτώσεως, ανέρχεται στα €18 - € 20. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι καθηγητές με υψηλό επίπεδο γνώ-σης,  κατάρτισης και διδακτικής αποτελεσματικότητας,  με εξαιρετικά αποτελέσματα στις εξετάσεις γλωσσομάθειας για την πιστοποίηση των επιπέδων Α1-C2 σύμφωνα με το πλαίσιο αξιολόγησης της Ε.Ε.(CEFR)

Είναι εξαιρετικής σημασίας ότι υποστηρίζουμε τη διδακτική διαδικασία με σύγχρονες μεθόδους και καινοτόμα βιβλία τα οποία επιλέγουμε σύμφωνα με τις επικοινωνιακές και επαγγελματικές ανάγκες των μαθητών μας αλλά και συγγράφουμε οι ίδιοι βιβλία και μεθόδους εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας καθιστώντας ακόμα πιο αποτελεσματική και γρήγορη τη διδα- κτική της διαδικασία.

Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξουμε την εκμάθηση, αρχικά της Αγγλικής γλώσσας,  με μαθησιακό υλικό μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας eLearning παρέχοντας σε ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα βελτίωσης των δεξιοτήτων της αναγνωστικής και ακουστικής κατανόησης της Αγγλικής γλώσσας καθώς και τη βελτίωση του γραπτού και προφορικού λόγου σε όλα τα επίπεδα.

Θα χαρούμε να κανονίσουμε συνάντηση μαζί σας προκειμένου να σας γνωρίσουμε από κοντά  και να σας παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά τις διδακτικές μας απόψεις και δραστηριότητες τόσο για τα μέλη σας όσο και για τις οικογένειες τους.

Πάντοτε στη διάθεση σας,

Με τιμή, Νατάσα Χονδράκη

Διευθύντρια Σπουδών
Υψηλάντου155β-Πειραιάς 18535
www.synchrono.eu