Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με την Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με την Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς, 13 Νοεμβρίου 2018

Το μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων και Operational Manager της εταιρίας GANMAR SHIPPING, κα Αλεξάνδρα Γκανά, επισκέφθηκε, στο πλαίσιο των διευρυμένων επαφών του σωματείου, το μεσημέρι της Τρίτης 13ης Νοεμβρίου 2018, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Ταμία του ΔΣ, κ.κ. Ζερβούδη Παντελή, Τζανετή Νικόλαο και Γκούλη Ιωάννη, αντίστοιχα, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο και τους στόχους της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά  την κα Αλεξάνδρα Γκανά, για τα ζητήματα που ταλανίζουν του στρατιωτικούς και αφορούν το λειτούργημά τους, το συνδικαλιστικό ρόλο της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, που υπηρετούν σε Μονάδες η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφέρειας Πειραιά και τις δράσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει.

Η κα Αλεξάνδρα Γκανά εξέφρασε τη συμπαράστασή της και τη στήριξή της στο έργο της Ένωσης προσβλέποντας σε μια ουσιαστική συνεργασία.

Στο τέλος της συνάντησης τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, δημιουργική θητεία και δύναμη για να αγωνίζονται για  την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που εκπροσωπεί.