Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με την EUROBANK Πειραιά

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με την EUROBANK Πειραιά

Με στελέχη της EUROBANK Ergasias A.E. συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 29ης Νοεμβρίου 2018, στα γραφεία της Τράπεζας, στην πόλη του Πειραιά, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο και τον Ταμία του ΔΣ, κ.κ. Ζερβούδη Παντελή, Νικόλαο Τζανετή και Γκούλη Ιωάννη, αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά  τους κ.κ. Γρηγόρη Ακαρέπη – αρμόδιο στη Διεύθυνση Στρατηγικής και Ανάλυσης, Χρήστο Δεληγιάννη – υπεύθυνο Σχέσεων Personal Banking και Ιωάννη Παπαδόπουλο – επικεφαλή Ανάπτυξης, για το συνδικαλιστικό ρόλο της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς που υπηρετούν σε Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά και τις δράσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει.

Οι ανωτέρω εκπρόσωποι – στελέχη της EUROBANK εξέφρασαν την ικανοποίηση καθώς και τη στήριξή τους στο έργο της Ένωσης, προσβλέποντας σε μια ουσιαστική συνεργασία με προϊόντα και υπηρεσίες Personal Banking της Τράπεζας EUROBANK, ειδικά σχεδιασμένα για τους συναδέλφους, ώστε να καλύπτουν όλες τις τραπεζικές τους ανάγκες.

Με το πέρας της συνάντησης αντηλλάγησαν ευχές για υγεία, δημιουργική θητεία της Ένωσης και δύναμη για να αγωνίζεται για την επίτευξη των σκοπών υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που εκπροσωπεί.