Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με τον όμιλο ΙΩΝΙΟ - Group - Κάτι καλό ετοιμάζεται για τους στρατιωτικούς

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - Συνάντηση με τον όμιλο ΙΩΝΙΟ - Group - Κάτι καλό ετοιμάζεται για τους στρατιωτικούς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πειραιάς, 3 Απριλίου 2019

Με στέλεχος της «ΙΩΝΙΟ group» - όμιλο με μακροχρόνια παρουσία στον τομέα παροχής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης - συναντήθηκε την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, στην πόλη του Πειραιά, αντιπροσωπεία - μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο και τους στόχους της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά  τον κ. Ιωάννη Μαρούκλα, διευθύνοντα σύμβουλο του ανωτέρω ομίλου, για το συνδικαλιστικό ρόλο της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, που υπηρετούν σε Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, καθώς και τις δράσεις στις οποίες έχουν προχωρήσει.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, ο ανωτέρω εκπρόσωπος – στέλεχος της «ΙΩΝΙΟ group» εξέφρασε την ικανοποίηση καθώς και τη στήριξή του στο έργο της Ένωσης, προσβλέποντας σε μια ουσιαστική προσφορά σε υπηρεσίες και παροχές του ομίλου, όσον αφορά τον τομέα της υγείας για τους συναδέλφους ώστε να καλύπτουν όλες τις  ανάγκες τους.

Με το πέρας της συνάντησης αντηλλάγησαν ευχές για υγεία, δημιουργική θητεία της Ένωσης και δύναμη για να αγωνίζεται για  την επίτευξη των σκοπών υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που εκπροσωπεί.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.Π.Α. - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΙΩΝΙΟ GROUP - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία