Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ. - Συνάντηση με το βουλευτή Χίου, κ. Α. Μιχαηλίδη

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ. - Συνάντηση με το βουλευτή Χίου, κ. Α. Μιχαηλίδη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χίος, 04 Μαΐου  2019

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, συναντήθηκε το Σάββατο 04 Μαΐου 2019, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μιχαηλίδη Ανδρέα, στο γραφείο του, στην πόλη της Χίου.

Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ένα πολύ καλό και θερμό κλίμα. Η αντιπροσωπεία μας ενημέρωσε τον κ. Μιχαηλίδη για την αναγκαιότητα ύπαρξης της συλλογικής έκφρασης των στρατιωτικών στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου και τους σκοπούς ίδρυσης της Ένωσής μας. Στο πλαίσιο της λειτουργίας της, η αντιπροσωπεία μας τον ενημέρωσε, για τα θέματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς, που υπηρετούν στις Μονάδες, η έδρα των οποίων βρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της Περιφερειακής Ενότητάς μας, ενώ εξέφρασαν και την ευαρέσκειά τους για τον πρόσφατα ψηφισθέν νόμο που κατατέθηκε από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και ρυθμίζει χρόνια αιτήματα των στρατιωτικών.

Εκ μέρους του κου βουλευτού υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευσή του για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσης μας προς τους αρμόδιους, κατά περίπτωση, φορείς, για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων, ενώ δόθηκε η υπόσχεση ότι οι επαφές θα συνεχιστούν, με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και ενημερώσεις, όποτε κριθεί αναγκαίο και πάντα με γνώμονα τη γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση των διαφόρων θεμάτων που θα προκύψουν.       

ΕΣΠΕΕΧΙ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ - ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία