Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΗΜ. - Ενημερώνουμε, διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΗΜ. - Ενημερώνουμε, διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λήμνος, 27 Φεβ 2019

Τη Δευτέρα 25.2.2019 πραγματοποιήθηκε, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ», ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης - συζήτησης που διοργάνωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΗΜ.)  με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Σ., Σχη (ΣΔΓ) Τσουκαράκη Ανέστη.

Αψηφώντας τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της ημέρας (χαμηλή θερμοκρασία, χιονόπτωση, άνεμοι) πολλοί ήταν οι συνάδελφοι που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν προβληματισμοί και ερωτήσεις σχετικά με εργασιακά, συνταξιοδοτικά, θεσμικά θέματα, το βαθμολογικό και το ζήτημα των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης  των ΕΜΘ, θέματα μέριμνας προσωπικού και οικονομικά θέματα.

Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ. διαβεβαίωσε την Ένωση και τους παρευρισκομένους ότι η Ομοσπονδία προωθεί το σύνολο των ανωτέρω θεμάτων προς επίλυση, προέτρεψε δε τους συναδέλφους να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της ΕΣΠΕΕΛΗΜ, να υποστηρίζουν τη δράση της και να μεταφέρουν το μήνυμα της ενότητας και της αλληλεγγύης, προκειμένου όλες και όλοι οι στρατιωτικοί, που υπηρετούν στις Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου, με την ένταξή τους στο σωματείο, να διεκδικήσουν και να αγωνιστούν για την καλυτέρευση της ζωής τους. 

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΗΜ. - Ενημερώνουμε, διεκδικούμε, αγωνιζόμαστε

 

ΕΣΠΕΕΛΗΜ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΣΥΖΗ... by on Scribd