Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΟΖ. - Πρόσκληση για αιμοδοσία

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΟΖ. - Πρόσκληση για αιμοδοσία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

 

Κοζάνη, 22 Ιανουαρίου 2019

Γνωρίζεται ότι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, θα συμμετάσχει, στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί 6 Φεβρουαρίου 2019 στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ “Γέφυρα ζωής” (Παύλου Χαρίση 23, πρώην Κέντρο Νεότητας) και από ώρα 15:00 έως και ώρα 19:30.

Κατόπιν τούτου, παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι όπως προσέλθουν μαζικά, καθώς η προσφορά αίματος αποτελεί κορυφαία πράξη αγάπης και αλληλεγγύης από άνθρωπο σε άνθρωπο. Η άμεση εξεύρεση αίματος συντελεί καθοριστικά στην έγκαιρη και αίσια έκβαση πολλών περιστατικών και απαλλάσσει τους ενδιαφερόμενους από την αγωνία και το άγχος για την εξεύρεση αίματος.

Εθελοντής αιμοδότης μπορεί να γίνει καθένας που έχει ηλικία από 18 έως 62 ετών, εφόσον είναι υγιής. Οι άνδρες μπορούν να δώσουν αίμα έως και τέσσερις (4) φορές το χρόνο, ενώ οι γυναίκες έως και τρείς (3) φορές το χρόνο. Το μεσοδιάστημα μεταξύ 2 αιμοδοσιών δεν μπορεί να είναι μικρότερο των τριών (3) μηνών.

Η Ε.Σ.Π.Ε. Κοζάνης ευχαριστεί θερμά τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ “Γέφυρα ζωής” για την άμεση και θετική ανταπόκριση.