Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ. - Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ. - Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κοζάνη, 23 Απριλίου 2019

 

Την 23η Απριλίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, στο πλαίσιο συναντήσεων της Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ., με σκοπό την ενημέρωση φορέων της πολιτείας για τις δράσεις και τα προβλήματα των μελών της Ένωσης.
 

 Η αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας συζήτησε με την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ που παραβρέθηκε ο κ. Μιχάλης  Σοφικίτης Υποψήφιος Ευρωβουλευτής και ο κ. Θανάσης Χαστάς Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας , για τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), αλλά και για τις εξελίξεις στη συλλογική τους έκφραση, ύστερα από την πρόσφατη ψήφιση του Νόμου που διευθετεί στρεβλώσεις που προκάλεσε η προϋπάρχουσα μορφή του άρθρου 30Γ του Ν.1264/82
 

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τόνισε για μια ακόμη φορά ότι υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα των στελεχών των ΕΔ, που εκφράζονται και με την ψήφιση της τροπολογίας που κατέθεσε το ΚΚΕ, η οποία διευρύνει παραπέρα τα συνδικαλιστικά δικαιώματα των στρατιωτικών, κάτι που αποτελούσε διαρκές αίτημα μας.

Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και συνεχόμενες ενημερώσεις σε τακτά διαστήματα.

ΕΣΠΕΚΟΖ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ 2019 by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία