Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΣΠΕΚΟΖ - Συνάντηση με τον τ. Υπουργό και βουλευτή της ΝΔ κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο (δελτίο τύπου)

ΕΣΠΕΚΟΖ - Συνάντηση με τον τ. Υπουργό και βουλευτή της ΝΔ κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο (δελτίο τύπου)

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Κοζάνη, 27 Μαρτίου 2019

 

Την 21η Μαρτίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, συναντήθηκε με τον τέως Υπουργό και βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, στο πλαίσιο συναντήσεων της Ε.Σ.Π.Ε.ΚΟΖ., με σκοπό την ενημέρωση φορέων της πολιτείας για τις δράσεις και τα προβλήματα των μελών της Ένωσης.

 

 Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε η αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης ενημέρωσε τον κ. Υπουργό για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, εστιάζοντας στο ωράριο εργασίας, τον αριθμό των υπηρεσιών των στελεχών, τα προβλήματα για τη στέγασή τους (παλαιότητα των ΣΟΑ), την ετήσια υγειονομική εξέταση (δυσκολία μετακίνησης στο 424) κλπ.

 

Ο κ. Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μείζονα θέματα που απασχολούν τα στελέχη των ΕΔ που υπηρετούν στις Μονάδες, η έδρα των οποίων βρίσκεται στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και δήλωσε ότι θα συμβάλλει στην επίλυσή τους . 

 

Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις επαφές τους με επαναλαμβανόμενες επισκέψεις και συνεχόμενες ενημερώσεις σε τακτά διαστήματα.

ΕΣΠΕΚΟΖ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ - ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd