Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Επίσκεψη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Επίσκεψη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατερίνη, 05 Μαρτίου 2019

Προγραμματισμένη επίσκεψη στο Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Κατερίνης πραγματοποίησε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το πρωί της περασμένης Πέμπτης.

Ειδικότερα, τον πρόεδρο της Ένωσης Βασίλειο Μαυρίδη και τον Γενικό Γραμματέα Νεκτάριο Γκούσκο υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κατερίνης κα Παρθένα Μακρίδου-Παρτσαλίδου.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε αρχικά στην ενημέρωση για τον σκοπό και τις δράσεις του κάθε φορέα, ενώ ακολούθησε γόνιμη συζήτηση και διερευνήθηκαν τρόποι συνεργασίας. Στην συνέχεια, αφού διατυπώθηκαν σχετικές προτάσεις συναποφασίστηκε η άμεση έναρξη συνεργασίας. 

Συνδετικός κρίκος υπήρξε ο κοινός στόχος των δύο φορέων,  η κοινωνική προσφορά προς το σύνολο, που μπορεί να επιτευχθεί, μέσω  της σύμπραξης συλλόγων, φορέων και πολιτών. 

Όπως επισημάνθηκε :«Κοινή επιδίωξη συνιστά η ενημέρωση για την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία και η δυνατότητα εξυπηρέτησης του πληθυσμού των ενόπλων δυνάμεων της Πιερίας, με τις παρεχόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Κατερίνης».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας προστίθεται στην αλυσίδα των συνεργαζόμενων με το Κέντρο φορέων  που συμμετέχουν ενεργά στον αγώνα για την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε μορφής έκφρασης έμφυλης βίας.

ΕΣΠΕΕΠ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ by ΠΟ ΕΣ on Scribd