Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Κατατέθηκαν οι πρώτες αγωγές - Συνεχίζουμε - Να μη μείνει κανείς συνάδελφος χωρίς να διεκδικήσει

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Κατατέθηκαν οι πρώτες αγωγές - Συνεχίζουμε - Να μη μείνει κανείς συνάδελφος χωρίς να διεκδικήσει

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατερίνη, 11 Φεβρουαρίου 2019

Όσο αφορά τη διεκδίκηση επιδομάτων εορτών και αδείας

Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. ενημερώνει ότι, οι αγωγές των συναδέλφων για τη διεκδίκηση επιδομάτων εορτών και αδείας που, μέσω της Ένωσης, προωθήθηκαν (το 2018) στον νομικό παραστάτη της Π.Ο.Ε.Σ., δικηγόρο Αθηνών κ. Αντωνακόπουλο Γεώργιο, έχουν κατατεθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από το 50% των συναδέλφων του Ν. Πιερίας μας εμπιστεύτηκαν στο πρώτο άκουσμα και διεκδίκησαν το δικαίωμά τους, μέσω της δικαστικής οδού. Η συλλογή των διεκδικήσεων για τα έτη 2017 - 2018 συνεχίζεται.

Για τους ελάχιστους εναπομείναντες συναδέλφους, γνωρίζεται ότι οι αξιώσεις τους για την καταβολή και των οφειλόμενων τόκων θεμελιώνονται από την επίδοση της όποιας αγωγής και μόνο και όχι από την κατάθεση οποιουδήποτε άλλου εγγράφου, ενώπιον Υπηρεσιών.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π., δια μέσου της Ομοσπονδία μας (Π.Ο.Ε.Σ.), θέλοντας να διαφυλάξει τα συμφέροντα σας και μόνο, σας καλεί να κλείσετε τα αυτιά σας στις Κασσάνδρες, να συλλέξετε τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και να τα αποστείλετε στον νομικό παραστάτη της για τη διεκδίκηση των επιδομάτων (δώρων) εορτών και αδείας, μέχρι και την 28.2.2019.

Όσο αφορά τη νυχτερινή αποζημίωση.

Η Ομοσπονδία μας (Π.Ο.Ε.Σ.) κατέθεσε αίτηση στο ΣτΕ κατά των Υπουργών Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, αναφορικά με τη μη εισέτι αποζημίωση της νυκτερινής απασχόλησης, όπως σχετικός νόμος ορίζει. Το ΣτΕ κρίνοντας επείγον το θέμα προσδιόρισε την εκδίκαση της υπόθεσης, σε σύντομο σχετικά χρόνο, για τη 13η Μαΐου 2019, στο Στ΄ Τμήμα του.

Η Ένωση μας, εκπροσωπώντας τα συμφέροντα όλων εσάς, των εν ενεργεία στρατιωτικών που υπηρετείτε στις Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και θέλοντας να διαφυλάξει τα συμφέροντά σας, σας προτείνει να καταθέσετε αναφορά στη Μονάδα σας, να λάβετε αντίγραφό της (με αριθμ. πρωτ.) και μαζί με τη χορηγούμενη βεβαίωση της Μονάδας, να τα παραδώσετε στο Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ερώτηση επικοινωνήστε με το 6976949994 ή στο espeep@poes.gr

Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. σας ευχαριστεί θερμά για την εμπιστοσύνη σας και συνεχίζει δυναμικά για το κοινό συμφέρον όλων σας.