Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018

Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας, κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 25ης Οκτωβρίου 2018, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τον Ταμία του ΔΣ, κ.κ. Βασίλειο Μαυρίδη και Κοσμά Καμάκα, αντίστοιχα, οι οποίοι παρουσίασαν το έργο και τους στόχους της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε αναλυτικά  τον κ. Χατζηχριστοδούλου, για τα ζητήματα που ταλανίζουν του στρατιωτικούς και αφορούν το λειτούργημά τους, το συνδικαλιστικό ρόλο της Ένωσης, η οποία εκπροσωπεί τους εν ενεργεία στρατιωτικούς, που υπηρετούν σε Μονάδες η έδρα των οποίων ευρίσκεται εντός των γεωγραφικών ορίων της ΠΕ Πιερίας, τις ενέργειες στις οποίες έχουν προχωρήσει και ζήτησαν να συμμετέχουν στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου Πιερίας.

Ο κ. Χατζηχριστοδούλου εξέφρασε τη συμπαράστασή του και τη στήριξή του στο έργο της Ένωσης, προσβλέποντας σε μια ουσιαστική συνεργασία με την παρουσία τους στις δράσεις του Επιμελητηρίου.

Επιπρόσθετα πρότεινε στον κ. Μαυρίδη τη δυνατότητα της δωρεάν συμμετοχής των μελών του Σωματείου στις ημερίδες που διοργανώνει το Επιμελητήριο Πιερίας.

Κλείνοντας, τους ευχήθηκε να έχουν υγεία, δημιουργική θητεία και δύναμη για να αγωνίζονται για  την επίτευξη των σκοπών της Ένωσης υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού που εκπροσωπεί.