Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ. - Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Χ. Γεωργιτσόπουλο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Δ. - Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, κ. Χ, Γεωργιτσόπουλο

 

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ

ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ

 

 

Την 12η Απριλίου 2019, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Δράμας και Ξάνθης, διά των Προέδρων τους, ΕΠΟΠ Επχία (ΕΜ) Ιωάννη Παπαδόπουλου και Ανθλγού (ΥΠ-Π) Βάιου Τσαπρούνη αντίστοιχα, συναντήθηκαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Χρήστου Γεωργιτσόπουλου, στη Δράμα.

 

Κατά τη συνάντηση, αναδείχθηκαν τα προβλήματα -αρμοδιότητας δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης- που απασχολούν τους στρατιωτικούς που διαμένουν στη Δράμα και υπηρετούν, είτε στη γεωγραφικό διαμέρισμα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας, είτε σε αυτό της Ξάνθης.

 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της καθημερινής μετακίνησης των συναδέλφων μας από τη Δράμα στις Μονάδες της Ξάνθης όπου υπηρετούν, το οποίο, με κατάλληλες στοχευμένες κινήσεις και ενέργειες που αναλύθηκαν και προτάθηκαν μπορεί να επιλυθεί.

 

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις των Προέδρων και δεσμεύτηκε, τόσο στο μέτρο του εφικτού όσο και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων - αρμοδιοτήτων του, να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Από την πλευρά τους, οι Πρόεδροι ευχαρίστησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την έναρξη μιας νέας, ουσιαστικής και ισχυρά θεμελιωμένης αμφίδρομης σχέσης επικοινωνίας μεταξύ των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -20190412- ΕΣΠΕΕ ΞΑΝΘΗΣ - ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΡΑΜΑΣ by ΠΟ ΕΣ on Scribd