Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Μαζί με τους συναδέλφους χαράσσουμε τις επόμενες διεκδικήσεις μας

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Μαζί με τους συναδέλφους χαράσσουμε τις επόμενες διεκδικήσεις μας
Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Μαζί με τους συναδέλφους χαράσσουμε τις επόμενες διεκδικήσεις μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αλεξανδρούπολη, 16 Δεκ 2018

 

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:30, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης με τα μέλη μας αλλά και στελέχη που υπηρετούν σε μονάδες του Βορείου Έβρου.

 

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣ Σχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης, ο οποίος και απάντησε στα πολύ ενδιαφέροντα ερωτήματα και στους προβληματισμούς που του ετεθησαν, ενώ παρουσιάστηκαν στα μέλη οι επόμενες δράσεις τις Ομοσπονδίας σε δικαστικό αλλά και θεσμικό επίπεδο.

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Έβρου ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στις μέχρι τώρα δραστηριότητες και υποσχέθηκε ακόμη περισσότερες εντός του επόμενου έτους οι οποίες για την υλοποίηση τους θα έχουν ως γνώμονα πάντα το συμφέρον των συναδέλφων.

 

Οι παρευρισκόμενοι στρατιωτικοί από πλευράς τους δήλωσαν την αμέριστη συμπαράσταση τους στις προσπάθειες που καταβάλει η ΕΣΠΕΕΕ και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα είναι πάντα διπλά σε όλες τις δραστηριότητες της.

Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Ν. Ορεστιάδας κ. Μαυρίδη Βασίλειο για την παραχώρηση της αίθουσας του ΔΣ, αλλά και για την τιμή που μας έκανε να απευθύνει χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και να παραμείνει μαζί μας στο μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης παρ΄ όλο το βεβαρυμένο του πρόγραμμα.     

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Μαζί με τους συναδέλφους χαράσσουμε τις επόμενες διεκδικήσεις μας Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Μαζί με τους συναδέλφους χαράσσουμε τις επόμενες διεκδικήσεις μας