Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Παρατείνεται η προθεσμία συλλογής δικαιολογητικών διεκδίκησης δώρων, λόγω μεγάλης συμμετοχής - Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Παρατείνεται η προθεσμία συλλογής δικαιολογητικών διεκδίκησης δώρων, λόγω μεγάλης συμμετοχής - Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αλεξανδρούπολη, 16 Νοε 2018

Το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΕΒΡΟΥ, αντιλαμβανόμενο τα στενά χρονικά περιθώρια και κατόπιν αιτήματος μεγάλου αριθμού επιθυμούντων, να προβούν σε αγωγή κατά του δημοσίου, για τα επιδόματα εορτών και αδείας, αποφάσισε την παράταση της διορίας που έχει δοθεί από αυτήν, για τη συγκέντρωση των απαραιτήτων δικαιολογητικών έως και την 27 Νοεμβρίου 2018.

Όσοι εκ των συναδέλφων έχουν συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά παρακαλούνται να τα προσκομίσουν στο Πολυκοινωνικό του δήμου Αλεξανδρούπολης (Καρτάλη 2) την Κυριακή 18 Νοε. 10:00 πμ -12:00 πμ , όπως αυτό έχει γνωστοποιηθεί με παλαιότερη ανακοίνωση για να αποφευχθεί ο μεγάλος όγκος εργασίας.

Για τους συναδέλφους που υπηρετούν στο βόρειο Έβρο υπάρχει σύνδεσμος της ένωσης, τα στοιχεία επικοινωνίας του οποίου είναι : facebook profile nikos gerakis και τηλ. 6937443705. Την 27 Νοεμβρίου 2018 θα βρισκόμαστε από το πρωί και μέχρι νωρίς το μεσημέρι σε χώρο ο οποίος θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Παρακαλούμε όπως επισπεύσετε τη συλλογή των εγγράφων από πλευράς σας.

Υπενθυμίζεται ότι η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΕΒΡΟΥ θα προβεί στη συλλογή των εγγράφων ΜΟΝΟ για τα μέλη της.

Οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται όπως προσκομίσουν:

α. Έντυπο στοιχείων ενάγοντος στρατιωτικού.

β. Εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής.

γ. Ένα πρόσφατο φύλλο μισθοδοσίας.

Τα παραπάνω δικαιολογητικά καθώς και το ενημερωτικό σημείωμα του υπόψη δικηγορικού γραφείου μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Το ποσό της συμμετοχής ανέρχεται σε 20,00 € για όσα στελέχη άσκησαν αγωγή για διεκδίκηση αναδρομικών αποδοχών κατά το παρελθόν μέσω του νομικού συμβούλου της ΠΟΕΣ και 30,00 € για όσους συμμετέχουν για πρώτη φορά.

Επιπλέον γνωρίζεται ότι, όσοι συνάδελφοι διαμένουν εκτός Αλεξανδρούπολης και επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εν λόγω διεκδίκηση, παρακαλούνται όπως επικοινωνούν στα τηλέφωνα και στο e-mail της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. προκειμένου να τους παρέχουμε διευκρινήσεις και κάθε δυνατή βοήθεια.