Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Συνεχίζουμε δυναμικά τις επόμενες κινήσεις μας

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Συνεχίζουμε δυναμικά τις επόμενες κινήσεις μας
Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Συνεχίζουμε δυναμικά τις επόμενες κινήσεις μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλεξανδρούπολη, 15 Δεκ 2108

Στο φιλόξενο χώρο του Επιμελητηρίου Έβρου, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 ανοικτή ενημέρωση - συζήτηση της Ένωσής μας με τα μέλη και συναδέλφους που υπηρετούν σε Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών απάντησε στα ενδιαφέροντα ερωτήματα που ετέθησαν, αναπτύχθηκε συζήτηση με κατάθεση προβληματισμών και λύσεων επί συγκεκριμένων προβλημάτων, ενώ παρουσιάστηκαν στα μέλη οι επόμενες δράσεις της Ομοσπονδίας, τόσο σε δικαστικό, όσο και θεσμικό επίπεδο.

Ο Πρόεδρος της Ένωσής μας παρουσίασε της δράσης της Ένωσης, ευχαρίστησε τα νέα μέλη για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν σ΄ αυτήν με την εγγραφή τους και ζήτησε τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων στις δραστηριότητες της Ένωσης.

Οι συμμετέχοντες στρατιωτικοί υποσχέθηκαν την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια στην Ένωση και υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει η Ένωση για την επίλυση των προβλημάτων.

Ευχές για την εκδήλωση απέστειλε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Συνεχίζουμε δυναμικά τις επόμενες κινήσεις μαςΕ.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. - Συνεχίζουμε δυναμικά τις επόμενες κινήσεις μας