Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ., Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Κοινή συνάντηση των Ενώσεων με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ., Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Κοινή συνάντηση των Ενώσεων με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ

ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ

Τη 17η Απριλίου 2019, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας και Ξάνθης, διά των Προέδρων τους, Υπλγού (ΦΔΒ) Γρηγόριου Ντουκάκη και Ανθλγού (ΥΠ-Π) Βάιου Τσαπρούνη, αντίστοιχα, συναντήθηκαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρου Μαρκόπουλου, στην Καβάλα.

Κατά τη συνάντηση, αναδείχθηκαν τα προβλήματα - αρμοδιότητας δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης - που απασχολούν τους στρατιωτικούς που διαμένουν στην Καβάλα και υπηρετούν, είτε στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, είτε σε αυτό της Ξάνθης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της καθημερινής μετακίνησης των συναδέλφων μας από την Καβάλα στις Μονάδες της Ξάνθης όπου υπηρετούν, το οποίο, με κατάλληλες στοχευμένες κινήσεις και ενέργειες που αναλύθηκαν και προτάθηκαν μπορεί να επιλυθεί.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις των Προέδρων και δεσμεύτηκε, τόσο στο μέτρο του εφικτού όσο και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων - αρμοδιοτήτων του, να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από την πλευρά τους, οι Πρόεδροι ευχαρίστησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον που διαχρονικά επιδεικνύει για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20190417 ΕΣΠΕΕ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ by ΠΟ ΕΣ on Scribd