Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. - Πρόσκληση σε ετήσια γενική συνέλευση

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. - Πρόσκληση σε ετήσια γενική συνέλευση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

σε Τακτική Γενική Συνέλευση

Προς τα μέλη της Ένωσης μας

Καβάλα, 11 Ιανουαρίου 2019

Σας γνωρίζουμε ότι, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 17:00 σύμφωνα με τα άρθρα 11 και 12 του καταστατικού της, συγκαλείται η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ στο Δημαρχείο Παγγαίου (Φρ. Παπαχρηστίδη 137Α), στην Ελευθερούπολη, με θέματα προς συζήτηση:

- Απολογισμός έργου παρελθόντος έτους 2018

- Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

- Οικονομικός απολογισμός – ισολογισμός 2018 – προϋπολογισμός 2019.

- Οποιοδήποτε άλλο θέμα ήθελε προταθεί από μέλος της Ένωσης.

Στη Γενική Συνέλευση θα παρεβρεθεί και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Σχης (ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό και θα μας ενημερώσει για όλα τα επίκαιρα θέματα που μας αφορούν.

Σε περίπτωση μη απαρτίας κατά την παραπάνω ημεροχρονολογία η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί εκ νέου κατά τις προβλέψεις της παραγράφου 4 του άρθρου 11 του καταστατικού του σωματείου, με τα ίδια θέματα προς συζήτηση.

Επιθυμούμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, η Γενική Συνέλευση αποτελεί το ανώτατο Όργανο της Ενώσεώς μας. Ως εκ τούτου, η παρουσία σας δεν είναι απλώς σημαντική για τυπικούς λόγους, όπως αυτός της απαρτίας. Η παρουσία σας συνεπάγεται την ουσιαστική συμμετοχή σας στα Κοινά μας, κατά τα δημοκρατικά πρότυπα, στο πλαίσιο των οποίων οφείλετε να ελέγξετε τις ενέργειες του ΔΣ για το παρελθόν έτος και παράλληλα μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα γόνιμο διάλογο, όπου να συζητηθούν και αναδειχθούν τυχόν προβλήματα που απασχολούν το Προσωπικό που υπηρετεί σε Μονάδες της περιφερειακής μας ενότητος.

Σας περιμένουμε σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή του σωματείου , έτσι ώστε να γίνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη οικογένεια.