Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. - Συνάντηση με τον Δκτή της ΧΧ ΤΘΜ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ΑΔΦ Καβάλας, Υποστράτηγο Αντώνιο Χατζηγεωργίου

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ. - Συνάντηση με τον Δκτή της ΧΧ ΤΘΜ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ΑΔΦ Καβάλας, Υποστράτηγο Αντώνιο Χατζηγεωργίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

18 Απρ 2019

 

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τον Ταμία του, Υπλγό (ΦΔΒ) Γρηγόριο Ντουκάκη και ΕΜΘ Αλχία (ΦΠΖ) Άγγελο Πούλιο, αντίστοιχα, συναντήθηκαν την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, κατόπιν αιτήματος της Ένωσης, με τον Διοικητή της ΧΧ ΤΘΜ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και ΑΔΦ Καβάλας, Υποστράτηγο Αντώνιο Χατζηγεωργίου, σε ένα πολύ καλό, εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Πρόεδρος μετέφερε στον Στρατηγό τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου για την πρόσφατη προαγωγή και τοποθέτησή του και παρουσίασε εν συντομία τον σκοπό ίδρυσης του σωματείου. Τονίστηκε η αναγκαιότητα για ενημέρωση των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες – Υπηρεσίες που εδρεύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, για τα τρέχοντα και δυσεπίλυτα θέματα που απασχολούν αυτούς και τις οικογένειές τους, καθώς επίσης  και τις δράσεις  που έχει αναλάβει η Ένωση για την επίλυσή τους.

 

Τέλος, δόθηκαν δεσμεύσεις και από τις δυο πλευρές, για μια αμφίδρομη επικοινωνία, προκειμένου να αναδεικνύονται και να επιλύονται με τον καλύτερο τρόπο και πάντα μέσα στα όρια που ορίζουν οι νόμοι και οι στρατιωτικοί κανονισμοί, τα προβλήματα των στελεχών.       

ΕΣΠΕΕΚ - Συνάντηση Με Δκτή ΧΧΤΘΜ Υποστράτηγο Χατζηγεωργίου - ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd