Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΡΟΔ. - Αναδρομική διεκδίκηση επιδομάτων εορτών και αδείας

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΡΟΔ. - Αναδρομική διεκδίκηση επιδομάτων εορτών και αδείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, ενημερώνει τα μέλη της ότι ξεκίνησε η συλλογή των δικαιολογητικών που απαιτούνται για την αναδρομική διεκδίκηση των επιδομάτων εορτών και αδείας μέσω του νομικού συμβούλου της Ομοσπονδίας, δικηγόρο Αθηνών, κ. Γεώργιο Αντωνακόπουλο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από το επισυναπτόμενο ενημερωτικό σημείωμα του υπόψη δικηγορικού γραφείου ή  μέσω διαδικτύου από την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας (εδώ) να συμπληρώσουν τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και στη συνέχεια, εφόσον το επιθυμούν, μπορούν είτε να αποστείλουν τα έγγραφα στην Ένωσή μας, μέχρι και την 22α Νοεμβρίου 2018, ώστε να αποσταλούν ομαδικά  για την κατάθεσή τους, είτε να τα αποστείλουν ατομικά, απευθείας στον ως άνω δικηγόρο.

Κατόπιν των ανωτέρω, σας αποστέλλουμε συνημμένως, το ενημερωτικό σημείωμα του υπόψη δικηγορικού γραφείου καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα και παρακαλούμε όπως γνωστοποιηθεί σε όλο το μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό της Μονάδος σας για τις, εν συνεχεία και κατά κρίση ενός εκάστου, ενέργειες.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην ως άνω διεκδίκηση μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για κάθε διευκρίνιση.