Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης, κ. Κων/νο Ζαγναφέρη

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Συνάντηση με τον Αντιπεριφεριάρχη Ξάνθης, κ. Κων/νο Ζαγναφέρη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ξάνθη, 19 Απρ 2019

 

Τη 19η Απριλίου 2019, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμματέα του, Ανθυπολοχαγό (ΥΠ-Π) Βάιο Τσαπρούνη και ΕΜΘ Αλχία (ΤΘ) Δημήτριο Παγωνίδη, αντίστοιχα, συναντήθηκαν στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη, στην Ξάνθη.

 

Κατά τη συνάντηση, αναδείχθηκαν τα προβλήματα - αρμοδιότητας δευτεροβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης - που απασχολούν τους στρατιωτικούς που διαμένουν και υπηρετούν στο γεωγραφικό διαμέρισμα της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της καθημερινής μετακίνησης των συναδέλφων μας που διαμένουν στις όμορες της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης πόλεις και υπηρετούν στην Ξάνθη, το οποίο, με κατάλληλες στοχευμένες κινήσεις και ενέργειες που αναλύθηκαν και προτάθηκαν μπορεί να επιλυθεί.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, άκουσε με ενδιαφέρον τις προτάσεις του Προεδρείου και δεσμεύτηκε, τόσο στο μέτρο του εφικτού όσο και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων - αρμοδιοτήτων του, να βοηθήσει στην επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Από την πλευρά της, η αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, ευχαρίστησε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον που διαχρονικά επιδεικνύει για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΕΣΠΕΕΞ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΞΑΝΘΗΣ - ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd