Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Συνάντηση με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, κ.κ. Στογιαννίδη και Ζεϊμπέκ - ΔΤ

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Συνάντηση με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, κ.κ. Στογιαννίδη και Ζεϊμπέκ - ΔΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την 6η Απριλίου 2019, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, διά του Προέδρου της, Ανθυπολοχαγού (ΥΠ-Π) Βάιου Τσαπρούνη, συναντήθηκε με τους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ.κ. Γρηγόριο Στογιαννίδη και Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, στα γραφεία τους στην πόλη της Ξάνθης, με σκοπό την ανάδειξη και επίλυση θεμάτων που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

 

Υπόψη των κυρίων βουλευτών τέθηκαν τα παρακάτω:

 

- Η έλλειψη υπηρεσιακών λεωφορείων για τη μετακίνηση των συναδέλφων από τις πόλεις που διαμένουν (Δράμα, Καβάλα, Κομοτηνή) στους χώρους εργασίας τους (Ξάνθη).

 

- Η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου Ξάνθης – Πετροχωρίου, η οποία σε συνδυασμό με τα φανάρια οδικής κυκλοφορίας και την έλλειψη κυκλικών κόμβων δημιουργούν μποτιλιάρισμα και ευνοϊκές συνθήκες τροχαίου ατυχήματος κατά τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες που οι συνάδελφοι προσέρχονται και απέρχονται των Μονάδων τους.

 

- Οι συχνές πυρκαγιές στον Χ.Υ.Τ.Α. Ξάνθης, οι οποίες κατακαίοντας απορρίμματα επιβαρύνουν τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων που υπηρετούν σε Μονάδες πλησίον αυτού.

 

Οι κύριοι βουλευτές, κατανοώντας απόλυτα τους προβληματισμούς και τα αιτήματα των συναδέλφων μας, δεσμεύτηκαν, στο μέτρο του εφικτού, να προσανατολίσουν τις προσπάθειές τους σε κατεύθυνση που θα επιλύσει τα ως άνω προβλήματα.

ΕΣΠΕΕΞ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ--20190406-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ ΖΕΙΜΠΕΚ by ΠΟ ΕΣ on Scribd