Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Τί απάντησε η Περιφέρεια ΑΜΘ στην Ένωση για την επικινδυνότητα του οδοστρώματος έξωθεν του στρατοπέδου "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ"

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Τί απάντησε η Περιφέρεια ΑΜΘ στην Ένωση για την επικινδυνότητα του οδοστρώματος έξωθεν του στρατοπέδου "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ"

Με το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 451/2019 έγγραφό μας (δείτε εδώ), η Ένωσή μας είχε ενημερώσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σχετικά με τον κίνδυνο τροχαίου ατυχήματος που είναι πολύ πιθανό να συμβεί υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος μεγάλη σε συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου πέριξ του στρατοπέδου "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ".

Η Ένωση προκειμένου να διαφυλάξει την ασφάλεια των υπηρετούντων στο στρατόπεδο "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ" συναδέλφων και κατά προέκταση όλων των πολιτών, πρότεινε την άμεση παρέμβαση της Περιφέρειας, προκειμένου να κατασκευαστούν κυκλικοί κόμβοι (roundabouts) σε συγκεκριμένα σημεία, που ομοίως πρότεινε με το ανωτέρω έγγραφό της.

Σήμερα, 08 Απριλίου 2019 ένα τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενο στρατιωτικό όχημα (τζιπ), που έλαβε χώρα έξωθεν του στρατοπέδου "ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ", επιβεβαίωσε τις ανησυχίες της Ένωσης. (δείτε εδώ). Ευτυχώς οι δύο επιβαίνοντες στρατιωτικοί, υπαξιωματικός και οπλίτης, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ξάνθης για προληπτικούς λόγους.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης απάντησε στο έγγραφο της Ένωσης, ως εξής:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΟ 451_2019 ΕΣΠΕΕΞ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Η Ένωση θα παρακολουθεί το θέμα προκειμένου σύντομα να λυθεί και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του προσωπικού των στρατοπέδων.