Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Υγιεινή – Ασφάλεια (Πυρκαγιά στον Χ.Υ.Τ.Α. Ν. Ξάνθης)

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. - Υγιεινή – Ασφάλεια (Πυρκαγιά στον Χ.Υ.Τ.Α. Ν. Ξάνθης)

Κατόπιν οχλήσεων που δέχτηκε η Ένωσή μας από συναδέλφους –εν ενεργεία στελέχη του Ελληνικού Στρατού- που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Π.Ε. Ξάνθης και συγκεκριμένα σε Μονάδες πλησίον του Χ.Υ.Τ.Α. Ν. Ξάνθης, εντός του οποίου, για ακόμη μία φορά, τα ξημερώματα της Παρασκευής 29 Μαρτίου 2019 ξέσπασε πυρκαγιά, κατακαίοντας τόνους απορριμμάτων, με άγνωστες μέχρι στιγμής επιπτώσεις στην υγεία τους, διαμαρτυρόμαστε έντονα και ζητούμε τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων και ενεργειών για την αποφυγή της επανάληψης του φαινομένου στο μέλλον.

 

Επιπρόσθετα, γνωρίζοντας ότι έχετε ήδη παραγγείλει από το Δημοκρίτειο Πανεπιστημίο Θράκης μετρήσεις των προϊόντων καύσης των απορριμμάτων, παρακαλούμε για την κοινοποίηση των αποτελεσμάτων τους στην Ένωσή μας, προκειμένου με τη σειρά μας, αξιολογώντας τα να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες που θα διαφυλάξουν τα συμφέροντα των συναδέλφων μας.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 453 20190404 ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΔΑΝ ΞΑΝΘΗΣ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

 

Οι κ.κ. Βουλευτές στους οποίους κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλούνται για τις κατά κρίση ενέργειές τους, ώστε μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο να αναδειχθεί και να λυθεί το πρόβλημα που τακτικά πλέον ταλανίζει την τοπική κοινωνία, πόσο μάλλον τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που εργαζόμενα σε εδρεύουσες πλησίον του Χ.Υ.Τ.Α. Ν. Ξάνθης Μονάδες, αναγκάζονται να εισπνέουν τα παράγωγα της καύσης των απορριμμάτων.

 

Ο Α.Δ.Φ.Ξ., Αντγος Χαράλαμπος Λαλούσης, στον οποίο κοινοποιείται, ωσαύτως, η παρούσα, παρακαλείται για τις κατά κρίση ενέργειές του, στο πλαίσιο της εξασφάλισης των ελάχιστων συνθηκών υγιεινής και ασφάλειας που απαιτούνται κατά την εργασία του προσωπικού του οποίου προΐσταται.