Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ. - Συνάντηση με τον Δκτή του ΚΕΥΠ, Ταξχο Αρίστο Περρή

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ. - Συνάντηση με τον Δκτή του ΚΕΥΠ, Ταξχο Αρίστο Περρή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λαμία, 05 Απριλίου 2019

 

Την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΚΕΥΠ και ΑΔΦ Λαμίας, Ταξίαρχο Περρή Αρίστο.

 

Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό και εγκάρδιο κλίμα. Η αντιπροσωπεία τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του, του ευχήθηκε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και τον ενημέρωσε για τους σκοπούς ίδρυσης της Ένωσης, τονίζοντας την αναγκαιότητα για εκπροσώπηση των στρατιωτικών που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας. Αναφέρθηκαν τρέχοντα και επίκαιρα θέματα, που απασχολούν το προσωπικό και τις οικογένειες τους, καθώς επίσης και δράσεις που έχει αναλάβει η Ένωση για την επίλυση τους.

 

Από την πλευρά του ο κ. Ταξίαρχος τόνισε ότι θα σταθεί δίπλα στις προσπάθειες της Ένωσης για την επίλυση των προβλημάτων, ενώ δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών και από κοινού προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων των στελεχών που υπηρετούν στο ΚΕΥΠ, πάντοτε μέσα στο πλαίσιο που ορίζουν οι νόμοι και οι στρατιωτικοί κανονισμοί.

ΕΣΠΕΕΦ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντη... by on Scribd