Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

16
Τρι, Απρ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΘΕΜΑ : Πρόγραμμα Ομαδικού Παραθερισμού Προσωπικού ΕΔ στη Λισαβόνα μέσω CLIMS

1. Στο πλαίσιο λειτουργίας της Υπηρεσίας Παραθερισμού Προσωπικού Ε.Δ. – Clims (Υ.Π.Π.Ε.Δ), σας γνωρίζεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο υλοποίησης του κάτωθι ομαδικού προγράμματος:

Πενθήμερο ομαδικό πρόγραμμα στη Λισαβόνα από 17 – 21 Μαρτίου 2022, για 40 άτομα το οποίο περιλαμβάνει:

α. Διαμονή 5 ημέρες – 4 νύχτες, με ημιδιατροφή (πρωινό – βραδινό), σε ξενοδοχείο σε κεντρικό σημείο της πόλης.

β. Ξενάγηση στα πιο γνωστά σημεία, μουσεία και αξιοθέατα της Λισαβόνας.

γ. Μονοήμερη εκδρομή στο χωριό Sintra και τα κάστρα Pena Palace και Regaleiras, στο Cascais και το ακρωτήρι Cabo da Roca.

δ. Ελληνόφωνος ξεναγός σε όλες τις ξεναγήσεις και εισιτήρια εισόδων, όπου αυτό απαιτείται.

ε. Μεταφορές με λεωφορείο.

στ. Αεροπορικό εισιτήριο, στο οποίο περιλαμβάνεται μία βαλίτσα 23 κιλών, μία χειραποσκευή 8 κιλών, φόροι αεροδρομίου και επίναυλο καυσίμων.

2. Δικαίωμα αίτησης συμμετοχής έχει το σύνολο του στρατιωτικού (εν ενεργεία και εν αποστρατεία) και πολιτικού (εν ενεργεία και συνταξιούχων) προσωπικού των Ε.Δ.

3. Το κόστος συμμετοχής επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τους συμμετέχοντες, είναι υπολογισμένο για 40 άτομα και είναι ενδεικτικά:

α. Δίκλινο δωμάτιο: Εκτιμώμενο κόστος συμμετοχής το οποίο εσωκλείει όσα έχουν αναλυθεί παραπάνω, 635,00 ευρώ ανά άτομο (για γκρουπ 40 ατόμων)

β. Υπάρχει δυνατότητα μονόκλινων και τρίκλινων δωματίων, οι τιμές των οποίων θα καθοριστούν εφόσον ζητηθούν.

4. Τα αεροπορικά εισιτήρια είναι ομαδικά και εκδίδονται από την Υ.Π.Π.Ε.Δ μέσω ομαδικού συμβολαίου. Το ακριβές κόστος του θα καθοριστεί μεταγενέστερα, ανάλογα με τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Σε περίπτωση που η πόλη αφετηρίας δεν είναι η Αθήνα τα εισιτήρια εκδίδονται σε συνεννόηση με την Υπηρεσία.

5. Aκυρωτικά τέλη υφίστανται αρχής γενομένης από τις 27 Ιαν 22, καθορίζονται από τη φιλοξενούσα χώρα και την αεροπορική εταιρεία αντίστοιχα.

6. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση, απευθείας στο ΓΕΕΘΑ/Β1/Υ.Π.Π.Ε.Δ– CLIMS, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση «Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.». Σχετικές λεπτομέρειες και πληροφορίες, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (www.geetha.mil.gr), στο πεδίο Θέματα Προσωπικού/Clims – Παραθερισμός Εξωτερικού/Ομαδικός Παραθερισμός. Επιπλέον ενημέρωση καθώς και άμεση επικοινωνία με την Υπηρεσία Παραθερισμού Ε.Δ. – Clims δύναται μέσω των σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Instagram, στις διευθύνσεις “CLIMS HNDGS Greece” και “clims_greece”, αντίστοιχα.

7. Τονίζεται, ότι η αίτηση πρέπει να είναι συμπληρωμένη με λατινικούς – κεφαλαίους χαρακτήρες και με στοιχεία όπως αναγράφονται στο διαβατήριο (για τους στρατιωτικούς και τέκνα κάτω των 12 ετών) ή ταυτότητα για τα υπόλοιπα μέλη άνω των 12 ετών. Σε ότι αφορά προσωπικά δεδομένα, μόνο η Υ.Π.Π.Ε.Δ διαχειρίζεται τα δεδομένα και τηρεί αρχείο για δύο (2) έτη το οποίο μετά καταστρέφεται ενώ τηρείται καθ’ όλα η κείμενη νομοθεσία.

8. Προκειμένου να εξασφαλιστούν ίδιες προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς δεν υπάρχουν ιεραρχικά κριτήρια ή κριτήρια μοριοδότησης για τις δράσεις CLIMS, μοναδικό κριτήριο επιλογής προσωπικού είναι η ημερομηνία και ώρα λήψης της αίτησης στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Υπηρεσίας.

9. Ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων ορίζεται η 09 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 09:00 π.μ.. Νωρίτερα της καθοριζόμενης ημερομηνίας, καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή. Ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων δεν ορίζεται, παρά μόνο όταν συμπληρωθούν οι θέσεις.

10. Κύριο μέλημα της Υπηρεσίας και του Οργανισμού CLIMS, είναι η ασφαλής διοργάνωση και διεξαγωγή των ομαδικών προγραμμάτων παραθερισμού. Για το λόγο αυτό έχουν ήδη συζητηθεί τα μέτρα προστασίας που θα υιοθετηθούν προκειμένου να εξασφαλιστεί η υγεία του συνόλου του προσωπικού και των συμμετεχόντων. Επιπρόσθετες πληροφορίες για τα μέτρα θα καθοριστούν από τη φιλοξενούσα χώρα, βάσει της εξέλιξης της πανδημίας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων - οδηγιών που θα υφίστανται τη δεδομένη χρονική περίοδο στον τόπο διεξαγωγής του προγράμματος. Η Υπηρεσία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη φιλοξενούσα χώρα με σκοπό την πλήρη και εκτεταμένη ενημέρωση των συμμετεχόντων και η οποία θα πραγματοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι και την αναχώρηση.

11. Πέραν των ανωτέρω η υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος θα επιτευχθεί αυστηρά εάν το επιτρέπουν οι επιδημιολογικές συνθήκες και οι κυβερνητικές οδηγίες αμφότερων των κρατών.

Για περισσότερα εδώ