Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Σαβ, Απρ

ΠΟΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ  :   Ελλιπής Επάνδρωση Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης

ΣΧΕΤ    :   ΠΔ 432/1983 (ΦΕΚ Α΄ 162, «Υγειονομική Περίθαλψη των Στρατιωτικών των Ενόπλων Δυνάμεων και του Λιμενικού Σώματος, καθώς και των μελών της οικογένειάς τους»)

           

  1. Σας γνωρίζουμε, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ομοσπονδία μας έχει γίνει αποδέκτης έντονων παραπόνων στελεχών υπηρετούντων στη νήσο Κρήτη, λόγω προβλημάτων που ανακύπτουν από την έλλειψη ιατρών ειδικότητας γυναικολόγου, ενδοκρινολόγου και παιδιάτρου στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης (ΝΝΚ), γεγονός που τους αναγκάζει να απευθυνθούν είτε στο δημόσιο νοσοκομείο, με χρόνους εξέτασης υπερβολικά αδικαιολόγητους είτε σε στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας.

 

  1. Θεωρώντας ότι δε νοείται να μην υπάρχει η αναγκαία εξειδικευμένη ιατρική μέριμνα για το προσωπικό, παρακαλούμε για την άμεση τοποθέτηση ιατρών των ως άνω ειδικοτήτων στο ΝΝΚ, ενός νοσοκομείου που εξυπηρετεί καθημερινώς δεκάδες στρατιωτικούς και των 3 Κλάδων.

 

  1. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

 

  1. Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν, παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.