Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Σαβ, Απρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

           

          Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ.), στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, της επαφής της Ένωσης με θεσμικούς παράγοντες της τοπικής κοινωνίας και ενημέρωσης των μελών της για τις τρέχουσες εξελίξεις που αφορούν στη μέριμνα για το προσωπικό των ΕΔ, προγραμματίζει σειρά συναντήσεων και εκδηλώσεων με τη συμμετοχή του τέως Προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) ε.α. Ανέστη Τσουκαράκη, του Προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.) και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.Ε.Σ., Ανθυπολοχαγού (ΥΠ-Π) Βάιου Τσαπρούνη και του Πρόεδρου της Ένωσής μας, ΕΠΟΠ Επιλοχία (ΠΖ) Νικόλαου Κουτσουράδη.

          Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

  1. Παρασκευή 20 Μαΐου.

                    -18:00   Συνάντηση με το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.ΧΙ. στα γραφεία της Ένωσης.

                    -19:15  Συνέντευξη του Προέδρου της ΕΣΠΕΕΧΙ και του τέως Προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.)

  1. Σάββατο 21 Μαΐου.

                    -11:00   Συνάντηση με τοπικό Βουλευτή (Χίο).

               -12:30  Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Αντ1 Αιγαίου του τέως Προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) ε.α. Ανέστη Τσουκαράκη, του Προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.) και μέλους της Εκτελεστικής Γραμματείας της Π.Ο.Ε.Σ., Ανθυπολοχαγού (ΥΠ-Π) Βάιου Τσαπρούνη και του Πρόεδρου της Ένωσής μας, ΕΠΟΠ Επιλοχία (ΠΖ) Νικόλαου Κουτσουράδη.

                    -17:00 Ανοιχτή συζήτηση με τα μέλη της Ένωσης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χαλκειούς.

  1. Κυριακή 22 Μαΐου.

                    -10:00 Σύσκεψη-απολογισμός-ανταλλαγή και καταγραφή απόψεων με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ.

          Παρακαλούμε και προσκαλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους που υπηρετούν στη νήσο μας, να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση ανοικτής συζήτησης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χαλκειούς το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 και ώρα 17:00.

             

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

 

Νικόλαος Κουτσουράδης

ΕΠΟΠ Επχίας(ΠΖ)

6975593281

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Νικόλαος Μαυρίδης

ΕΜΘ Αλχίας (ΔΒ)

6973791303