Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΠΟΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ : Στρατιωτικοί Αθλητικοί Αγώνες ΕΔ (Αγώνες Διαδικτυακού Πρωταθλήματος Ομαδικού Σκακιού ΕΔ & ΣΑ 2021)

ΣΧΕΤ.: Φ.362.27/9/111355/Σ.133/19 Απρ 21/ΓΕΕΘΑ/ΓΡΑΜΜ. ΑΣΑΕΔ (ΟΣΣ)

1. Σας γνωρίζουμε, κατόπιν του σχετικού, ότι την 22 και 23 Μαΐ 21 θα διεξαχθούν μέσω διαδικτύου, οι αγώνες του πρωταθλήματος Ομαδικού Σκάκι των ΕΔ και των ΣΑ για το έτος 2021, στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζονται για την αποφυγή της διασποράς του νέου κορονοϊού (COVID-19).

2. Για τη συγκρότηση της αντίστοιχης αντιπροσωπευτικής ομάδας του ΣΞ απαιτείται η υποβολή στοιχείων μονίμων στελεχών και οπλιτών θητείας (βαθμός, ονοματεπώνυμο, αριθμός μητρώου, Μονάδα, αριθμό δελτίου αθλητή, τηλ. επικοινωνίας), οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή.

3. Κριτήριο συμμετοχής των ενδιαφερομένων στην εν λόγω ομάδα, αποτελεί η κατοχή αθλητικού δελτίου σε ισχύ, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

4. Το διαδικτυακό σύστημα των αγώνων, όπως στο Παράρτημα «Α».

5. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή σε αντιπροσωπευτικές ομάδες του ΣΞ είναι εθελοντική χωρίς οικονομική αποζημίωση για τους συμμετέχοντες.

6. Λοιπές λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν με νεότερη δγή.

7. Παρακαλούμε για την ενημέρωση του προσωπικού σας και την υποβολή των στοιχείων των επιθυμούντων στο ΓΕΣ/ΓΕΠΣ-ΔΙΔΟΕ/ΔΙΔΕΚΠ/2β αρχικά τηλεφωνικά και στη συνέχεια εγγράφως, μέχρι την 05 Μαΐ 21.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΗ ΔΓΗ

Φ.362/1/648749/Σ.1090

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

1. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην διαδικτυακή πλατφόρμα Tornelo.com.

2. Οι παίκτες θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει το Client for Meeting (https://zoom.us/download).

3. Κάθε παίκτης δύναται να συμμετάσχει από τον δικό του χώρο, με τις παρακάτω προϋποθέσεις:

α. Κατά τη διάρκεια της παρτίδας θα πρέπει να βρίσκεται μόνος στο δωμάτιο.

β. Δεν θα υπάρχει άλλη ηλεκτρονική συσκευή εντός του δωματίου, εκτός αυτής που θα χρησιμοποιεί για την παρτίδα.

γ. Επιτρέπεται μόνο η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή (desktop) ή φορητό ηλεκτρονικό (laptop) με κάμερα και μικρόφωνο. Δεν επιτρέπεται κινητό ή tablet.

δ. Η σταθερότητα της σύνδεσης του κάθε αγωνιζομένου με το διαδίκτυο είναι αποκλειστικά δική του ευθύνη. Για να έχει αξιόπιστη σύνδεση με το δίκτυο καλό είναι η σύνδεση να πραγματοποιηθεί με καλώδιο δικτύου (Ethernet) αντί του Wi-Fi.

ε. Επίσης συστήνεται να υπάρχει κινητό τηλέφωνο με διαθέσιμα δεδομένα έξω από το δωμάτιο που θα βρίσκεται ο αγωνιζόμενος, έτσι ώστε να χρησιμεύσει ως mobile hotspot, σε περίπτωση διακοπής σταθερής σύνδεσης.