Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Συγχαρητήρια στη συνάδελφό μας. Για όσες και όσοι επιθυμούν:

Από: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Θέμα: Εκδόσεις Γράφημα - ενημέρωση κυκλοφορίας παιδικού βιβλίου με θέμα τον Ελληνικό στρατό

Υπόψη προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.Σ.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι Εκδόσεις μας, εδρεύουν στην Θεσ/νίκη αλλά έχουν Πανελλήνια παρουσία, έχουν κυκλοφορήσει από το καλοκαίρι του 2020 το πρώτο παιδικό εικονογραφημένο βιβλίο με θέμα τον Ελληνικό Στρατό και τις Ε.Δ.

Στοιχεία βιβλίου: Το Μεγάλο Σπίτι, isbn 978-618-5494-03-2

συγγραφέας: κα Χρυσάνθη Νιάκα – Σχης ΥΓ

απευθύνεται σε ηλικίες 6-10 ετών (sitewww.grafima.com.gr)

Περιγραφή

Στο υπέροχο αυτό βιβλίο με την εκπληκτική εικονογράφηση οι μικροί αναγνώστες θα κατανοήσουν το πολύπλευρο έργο και την τεράστια προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στη χώρα μας και θα έχουν την ευκαιρία να πουν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους άνδρες και τις γυναίκες που υπηρετούν την πατρίδα!

Θα θέλαμε την υποστήριξή σας ώστε η πρωτότυπη αυτή έκδοση (είναι το πρώτο και μοναδικό σύγχρονο βιβλίο που αφορά τα στελέχη των Ε.Δ. αλλά και την ελληνική κοινωνία ευρύτερα) να γνωστοποιηθεί σε εθνικό επίπεδο σε όλους τους στρατιωτικούς και την οικογένειές τους, να προταθεί σαν μια άλλη προσέγγιση στο έργο σας σε καιρό ειρήνης, αλλά και να γίνει αρωγός στην εκπαιδευτική διαδικασία που αφορά τους μικρούς μαθητές ώστε να κατανοήσουν «δύσκολες» έννοιες όπως το καθήκον και η υπηρεσία.

Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία κι επικοινωνία, σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Φιλικά,

Γιάννης Τσαχουρίδης  

Το Μεγάλο Σπίτι-Δ.Τ by ΠΟ ΕΣ on Scribd