Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Σαβ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξάνθη, 02 Απρ 2021

Με τον Στγό Δκτή του Δ ́ ΣΣ, Αντγο Άγγελο Χουδελούδη, συναντήθηκε στο γραφείο του, την Πέμπτη 01 Απριλίου 2021, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο αυτής, Ανθλγό (ΥΠ-Π) Βάιο Τσαπρούνη και τον Ταμία της, ΕΜΘ Αλχία (ΠΖ) Ιωάννη Πανταζίδη, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναπτύχθηκαν οι σκοποί λειτουργίας του Σωματείου, καθώς και ο θεσμικός του ρόλος στην εκπροσώπηση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της περιφερειακής ενότητας Ξάνθης.

Μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση που ακολούθησε, συμφωνήθηκε η ανάγκη διατήρησης του αμφίδρομου διαύλου επικοινωνίας που αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε τα τελευταία χρόνια μεταξύ του προεδρείου της Ένωσης και του Στγού Δκτή του Δ΄ΣΣ, με τελικό στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης κι εργασίας του στρατιωτικού προσωπικού.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, να συνεχίζουν να στηρίζουν, να εμπιστεύονται και να επικοινωνούν με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, προκειμένου να προωθούνται και να επιλύονται άμεσα θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Ένωσης.

ΕΣΠΕΕΞ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΔΦΞ ΣΤΓΟ ΑΓΓΕΛΟ ΧΟΥΔΕΛΟΥΔΗ by ΠΟ ΕΣ on Scribd