Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΜΜΕ

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνέντευξη του Προέδρου: Μην ξεχνάτε τους στρατ. ιατρούς, νοσηλευτές και αυτούς που επιχειρούν στον Έβρο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, Συνταγματάρχης (ΣΔΓ) Ανέστης Τσουκαράκης, στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, μιλάει για την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνάδελφοι που επιχειρούν στον Έβρο, για

Ο κορονοϊός, οι “ξεχασμένοι” στρατιωτικοί και που πάνε οι δωρεές του Έβρου; Α. Τσουκαράκης

Στο στούντιο του Militaire.gr, o πρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), Συνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης, μιλά αναλυτικά για διάφορα θέματα. Αλλά δεν κάνει μόνο αυτό.

Π.Ο.Ε.Σ. - Ο Πρόεδρος στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 fm για τα γεγονότα στη Λέσβο και Χίο

Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 fm, στην εκπομπή του Λάμπρου Καλαρρύτη "Εμείς οι Έλληνες", μετά το έγγραφο που εξέδωσε η Εκτελεστική Γραμματεία μας, προς τους τοπικούς ηγέτες των

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνέντευξη του Αντιπροέδρου στα stratiotikathemata

Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας μας και Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΚΑΣ.) παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα stratiotikathemata.blogspot.com, ως εξής:

Π.Ο.Ε.Σ. - Ο Πρόεδρος σε συνέντευξη στο ArmyVoice για ΣτΕ, νυκτερινά, δικαιώματα

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας παραχώρησε συνέντευξη στο Armyvoice.gr για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την «τσέπη» των στρατιωτικών.

Π.Ο.Ε.Σ. - Η Πολιτεία δεν εφαρμόζει το νόμο για τη νυκτερινή αποζημίωση

«Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά βλέπουμε ότι θα βρεθούμε σε δικαστικές αίθουσες», σημείωσε, μεταξύ άλλων, συνδικαλιστής στρατιωτικός.

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνέντευξη του Προέδρου για τα hot spots

Συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας στο STAR FM 97,1 σχετικά με την απασχόληση των στρατιωτικών στα hot spots. 

Π.Ο.Ε.Σ. - Συνεχίζουμε μέχρι να καταβληθούν τα νυκτερινά μας

Στον τηλεοπτικό σταθμό New Epsilon TV και στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα βρέθηκε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας, προκειμένου να δημοσιοποιήσει για μια ακόμη φορά την αδράνεια των Υπουργείων Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, για την έκδοση της