Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Σαβ, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αξιότιμε κύριε Διοικητά.

Με το παρόν, επιθυμούμε να σας αποδώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και  τις θερμότερες ευχαριστίες μας και παρακαλούμε όπως μεταφέρετε ομοίως στο προσωπικό της μονάδος σας, για την εξαίρετη κίνησή τους, μεταδίδοντας το πνεύμα των ημερών και αγγίζοντας τις καρδιές όλων μας.

Την 15 Δεκ 20, κατόπιν συνάντησης  αντιπροσωπείας του ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ε. μαζί σας , πληροφορηθήκαμε με ιδιαίτερη συγκίνηση ότι το προσωπικό της μονάδας σας συγκέντρωσε, από το υστέρημά του, σημαντικό χρηματικό ποσό προς ενίσχυση του αγώνα του σωματείου μας να συνδράμει οικονομικά στη μάχη του μικρού Μανώλη Καλομοίρη, τέκνου συναδέλφου από το Ηράκλειο της Κρήτης, ο οποίος πρόκειται να μεταβεί στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει ένα σπάνιο πρόβλημα υγείας του.

Με την προσφορά τους αυτή επιβεβαιώνεται η ύπαρξη του αισθήματος της αλληλεγγύης, της συναδελφικότητας και της ανθρωπιάς, που διέπει ομολογουμένως τα στελέχη των ΕΔ, σε κάθε πρόβλημα που καλούνται κατά καιρούς να αντιμετωπίσουν οι ίδιοι και οι οικογένειες τους αλλά και γενικότερα σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει στην κοινωνία μας, δείχνοντας μας ότι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.

Ευελπιστούμε η πρωτοβουλία σας αυτή, σε συνδυασμό με τον αγώνα που ξεκίνησε η Π.Ο.Ε.Σ. (Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών) και συνεχίζει το σωματείο μας, τις ευχές σας και τις ευχές όλων μας, να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα για να ξεπεράσει ο μικρός Μανώλης την περιπέτεια του και να μπορέσει να γυρίσει νικητής στην πατρίδα μας.

Συγχαρητήρια σε όλους σας, τιμή μας που εκπροσωπούμε τέτοιους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.   

ΕΣΠΕΕΕ 31/2020 ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ 7η ΕΜΑ by ΠΟ ΕΣ on Scribd