Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Επιστολή προς τον κ. Γιώργο Αυτιά

Π.Ο.Ε.Σ. - Επιστολή προς τον κ. Γιώργο Αυτιά

Κοινοποιείται e-mail του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας προς το δημοσιογράφο, κ. Γεώργιο Αυτιά, για την ενημέρωσή σας.

Αξιότιμε κε Αυτιά.

Σε συνέχεια προγενέστερης επικοινωνίας μας και προκειμένου να αντιμετωπισθεί η όποια παραπληροφόρηση και προσπάθεια καπήλευσης των νικηφόρων ενεργειών της Ομοσπονδίας μας, σας αποστέλλω, συνημμένως, το υπ΄ αριθμ. 19/2018 πρακτικό του Συμβουλίου Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώπιον του οποίου προσέφυγε η Ομοσπονδία μας, για όλους εν γένει τους Έλληνες εν ενεργεία στρατιωτικούς, για την ενημέρωσή σας.

Θα σας παρακαλούσα θερμώς, όπως από τούδε και στο εξής, όταν αναφέρεστε με σχολιασμό σας, σε οποιοδήποτε χώρο και με οποιαδήποτε ιδιότητα, στα αναδρομικά, που παρανόμως και αντισυνταγματικώς παρακρατήθηκαν από τη 1.8.2012 από τα εν ενεργεία στελέχη και οφείλει το δημόσιο (Υπουργείο Οικονομικών) να επιστρέψει σε μία και έναν έκαστη/έκαστο, προς συμμόρφωση της υπ΄ αριθμ. 1125/2016 απόφασης της Ολομελείας του ΣτΕ, που δικαίωσε την Ομοσπονδία μας:

α. Να επιδεικνύετε το συνημμένο πρακτικό, αλλά και την υπ΄ αριθμ. 1125/2016 απόφαση της Ολομελείας του ΣτΕ, που ήδη σας έχω αποστείλει, με ρητή μνεία - αναφορά στην Ομοσπονδία μας και
β. Να καλείτε, στις εκπομπές που παρουσιάζετε, προκειμένου να αντικρούει τα όποια αντίθετα επιχειρήματα ή παραπληροφόρηση εκπρόσωπο ή το νομικό παραστάτη της Ομοσπονδίας μας.

Με εκτίμηση.
----------------------------------------------------
Τσουκαράκης Ανέστης
Συνταγματάρχης (ΣΔΓ)
Πρόεδρος ΔΣ ΠΟΕΣ