Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Π.Ο.Ε.Σ. - Προβλήματα στη χορήγηση φαρμάκων στους υπηρετούντες στην ΠΑ στρατιωτικούς στα Δωδεκάνησα

Π.Ο.Ε.Σ. - Προβλήματα στη χορήγηση φαρμάκων στους υπηρετούντες στην ΠΑ στρατιωτικούς στα Δωδεκάνησα

ΘΕΜΑ : Προβλήματα στη Χορήγηση Φαρμάκων στους Υπηρετούντες στην ΠΑ Στρατιωτικούς στα Δωδεκάνησα

Αξιότιμε κε Υπουργέ.

Δια του παρόντος, σας μεταφέρουμε την ανησυχία των υπηρετούντων στα νησιά της Δωδεκανήσου συναδέλφων μας στρατιωτικών της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι, όπως μας ενημέρωσαν, στην προσπάθειά τους να προμηθευτούν φάρμακα, δια της συνήθους διαδικασίας μέσω των βιβλιαρίων τους, τα ιδιωτικά φαρμακεία τους ενημέρωσαν ότι η υπογραφείσα σύμβαση μεταξύ του ΥΠΕΘΑ (και ΛΣ) με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Δωδεκανήσου, δεν έχει ισχύ για τους ίδιους (τους υπηρετούντες στην Πολεμική Αεροπορία).

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Δωδεκανήσου είχε ενημερώσει κατά το παρελθόν τις Μονάδες, η έδρα των οποίων ευρίσκεται στην εδαφική αρμοδιότητά του, ότι η σύμβαση του ΥΠΕΘΑ μαζί του έληξε και θα σταματούσε την όποια χορηγία φαρμάκων στους στρατιωτικούς. Ωστόσο, μετά την ανάδειξη του θέματος από την Ομοσπονδία μας και τα ερωτήματα που ετέθησαν από βουλευτές, κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου, η παρέμβασή σας ήταν άμεση και καταλυτική και από τον μήνα Οκτώβριο του έτους 2019 η σύμβαση εξακολούθησε.   

Θεωρώντας ότι και σε αυτό το θέμα η παρέμβασή σας θα είναι άμεση και καταλυτική, παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας και τις περαιτέρω ενέργειές σας.

ΠΟΕΣ 544/2019 ΦΑΡΜΑΚΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΑ by ΠΟ ΕΣ on Scribd

Επισυναπτόμενα αρχεία