Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Σαβ, Απρ

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10% ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Tools
Επισκεφθείτε το σαιτ  v-card.club.
Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ είναι ένα προϊόν της εταιρείας ΑΛΦΑ – ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ όπου για την χρήση αυτής μπορείτε να ενημερωθείτε για περισσότερα μέσα από το επίσημο site της εταιρείας : https://www.ab.gr/store-services .

i.    Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ είναι μια κάρτα που λειτουργεί
σαν προπληρωμένη / επαναφορτιζόμενη κάρτα προσφέροντας επιπλέον 10% στις αγορές σας .Όποιος θέλει να προσθέσει χρήματα στην κάρτα θα πρέπει να το αιτηθεί στο v-card club και η επαναφόρτιση θα γίνει από την ΑΒ .
 Η κάρτα χρησιμοποιείται στα σούπερ μάρκετ που αναφέρθηκαν παραπάνω χωρίς να απαιτείται η χρήση κωδικών.

ii.    Ο κάθε χρήστης που θέλει να χρησιμοποιήσει την επαναφορτιζόμενη ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ  ΑΒ θα πρέπει να έχει πρώτα εγγραφεί ως μέλος στο site https://v-card.club και να καταθέτει κάθε φορά το ποσό που τον ενδιαφέρει (κάνοντας αγορά το αντίστοιχο ποσό ).
iii.   Ο κάθε χρήστης / κάτοχος της κάρτας κάθε φορά που θέλει να προβεί σε αγορά προϊόντων από ένα κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος θα καταθέτει / φορτίζει στον λογαριασμό της κάρτας του το ποσό που θα διαλέξει και θα κερδίσει  επιπλέον το 10% του ποσού αυτού για  τις αγορές του (π.χ. αν ο κάτοχος της κάρτας επιλέξει να φορτίσει την κάρτα του με το ποσό των 100 ευρώ , τότε θα έχει μέσα στην καρτά  ποσό για  αγορές προσαυημένο κατά 10%  δηλαδή 110 ευρώ).
iv.    Η κατάθεση των χρημάτων προκειμένου να προχωρήσετε στην αγορά προϊόντων  γίνεται μέσα από την σελίδα v-card.club ,όπου ο εγγεγραμμένος χρήστης , μπορεί να επιλέξει να "αγοράσει" το αντίστοιχο ποσό με το οποίο θέλει να φορτίσει την κάρτα του και στην συνέχεια να ακολουθήσει την διαδικασία που περιγράφεται.
v.    Όταν η διαδικασία φόρτισης χρημάτων ολοκληρωθεί, οι κάτοχοι της  «κάρτας αγορών» ΑΒ θα ενημερώνονται από το V-CARD Club μέσω ενός ηλεκτρονικού μηνύματος επιβεβαίωσης και θα μπορούν να την χρησιμοποιούν στα καταστήματα υπό τα σήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ για την πληρωμή των αγορών τους.
vi.     Όπως αναφέρθηκε παραπάνω η ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο σε καταστήματα υπό τα σήματα της  ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.
vii.     Η κάρτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε άλλη χρήση ή εκμετάλλευση αυτής η μεταπώληση αυτής.
viii.    Την  ευθύνη σχετικά με την περίπτωση κλοπής ή απώλειας δεν γίνεται ταυτοπροσωπία , ο κομιστής της κάρτας τεκμαίρεται και νόμιμος κάτοχος αυτής  Κατάτην διαδικασία πληρωμής σε τράπεζα θα πρέπει οπωσδήποτε να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και ο αριθμός κάρτας για να γίνεται ταυτοποίηση.
Μάθετε περισσότερα για την κάρτα  αγορών ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ πατώντας εδώ :  
Για να μπορέσετε να κάνετε  αγορές  και να φορτίσετε την κάρτα σας θα πρέπει πρώτα να ανοίξετε λογαριασμό . Μάθετε πως γίνεστε  χρήστης : 
Δείτε πώς γίνονται οι αγορές  βήμα βήμα  για να αγοράσετε το ποσό  που θέλετε :
Υπεύθυνος επικοινωνίας Γεώργιος Τζανετής. Τηλέφωνο :2103235987   email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για περισσότερα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας : v-card.club

           Κάντε την φόρτιση της κάρτας σας  από το menu δεξιά ή στην εικόνα παρακάτω .

                                                                                                    ONLINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΡΤΑΣ ΑΓΟΡΩΝ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ V-CARD.CLUB (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)