Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

MILITAIRE

Υ.ΕΘ.Α. προς Επιτελεία: “Αποσπάσεις τέλος, τι λέει για τις μεταθέσεις

Με έγγραφό του προς τα Γενικά Επιτελεία ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος ζητά από τα Γενικά Επιτελεία “στοχευμένες στρατηγικές δράσεις” και ζητά προτάσεις για την υλοποίηση τους μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.

Την Πέμπτη στην Βουλή για ψήφιση το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ

Την ερχόμενη Πέμπτη θα εισαχθεί προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ για το οποίο το υπουργείο Οικονομικών δημιουργεί προβλήματα.

Τι αποφάσισε το ΣτΕ για τα επιδόματα των βατραχανθρώπων του ΠΝ

Η επταμελής σύνθεση του Στ΄ Τμήματος του ΣΤΕ με τις προσφάτως εκδοθείσες αποφάσεις του (324/2019 & 2726/2018) δικαιώνει κατ’ ουσίαν πανηγυρικώς τους ΟΥΚ και τους Δύτες του ΠΝ που προσέφυγαν σύσσωμοι το 2017, ζητώντας την ακύρωση των υπου

Σχέδιο Αποστολάκη για τη στέγαση των στρατιωτικών – Τι προβλέπει

Ο ΥΕΘΑ Βαγγέλης Αποστολάκης έχει προτείνει στην κυβέρνηση σχέδιο σύμπραξης ιδιωτικού τομέα και δημοσίου μέσω του οποίου θα μπορέσουν να δοθούν σύντομα περισσότερες κατοικίες σε στρατιωτικούς.

Άρθρο “επανάσταση” σε νομοσχέδιο για την προστασία των δικαιωμάτων των στελεχών των ΕΔ

Νομοσχέδιο με διάταξη “επαναστατική” για τη “διασφάλιση του σεβασμού των δικαιωμάτων των στελεχών”, βρίσκεται στα “σκαριά” στο ΥΠΕΘΑ. Για την ακρίβεια το νομοσχέδιο έχει σταλεί στα Γενικά Επιτελεία ”για παρατηρήσεις, σχόλια και προσθήκες”.

Το ΓΕΝ ανακοινώνει τα αναδρομικά! Ίσως και 12 Δεκεμβρίου η καταβολή

Το ΓΕΝ είναι το πρώτο Γενικό Επιτελείο που δημοσιοποιεί επισήμως στην ιστοσελίδα του την καταβολή των αναδρομικών στο προσωπικό του. Η καταβολή των χρημάτων έχει προγραμματιστεί για τις .......................

Ο νόμος για τα αναδρομικά που φέρει την υπογραφή “έξι τρελών” στρατιωτικών

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος που περιλαμβάνει και την επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας.

Π.Ο.Ε.Σ. - Οι στρατιωτικοί δεν είναι πρόβατα

Στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, εμφανίστηκαν από χθες πολλοί και διάφοροι οργισμένοι, κάποιοι από τους οποίους όταν οι συνάδελφοί τους το 2012 ξεκινούσαν τον δικαστικό αγώνα κατά των περικοπών, υπηρετούσαν στο ΥΠΕΘΑ και δεν ε

Π.Ο.Ε.Σ. - Θα πιστωθούν τα αναδρομικά την 27 Νοεμβρίου 2018;

Με το κάτωθι έγγραφό του, το οποίο επιδείχθηκε σε εκπομπή του Alpha από το δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο, ο διευθυντής του γραφείου του Αναπληρωτή Υπουργού, ζητά από τους αρμοδίους φορείς να προωθήσουν τις παρατηρήσεις τους έως την Πέμπτη 25.10.