Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

24
Τετ, Απρ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ξάνθη, 27 Ιουν 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Αγαπητές κυρίες συναδέλφισσες, αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4790/2020, παρατάθηκε μέχρι την 30.06.2021 η θητεία των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, συμπεριλαμβανομένων και της Ένωσής μας.

Την 1η Ιουνίου 2021, παρακολουθώντας αφ΄ ενός την εξέλιξη της πανδημίας στη Χώρα μας και των περιοριστικών μέτρων συγχρωτισμού που διαφαίνονταν σταδιακά να αίρονται και αφ΄ ετέρου το γεγονός ότι δεν είχαμε ενημερωθεί  για τυχόν παράταση της θητείας των οργάνων διοίκησης πέραν της 30.6.2021, αποφασίστηκε να δρομολογηθεί το συντομότερο δυνατό και σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές και καταστατικές διατάξεις η διενέργεια εκλογοαπολογιστικής γενικής συνέλευσης.

Μιας συνέλευσης που θα μας έβρισκε, ύστερα από πολύ καιρό, όλες και όλους μαζί, σε μια γιορτή της συλλογικής εκπροσώπησης και της δημοκρατίας.

Μιας συνέλευσης, που θα έδινε το δικαίωμα σε όλες και όλους εσάς να συμμετέχετε ακόμη πιο ενεργά, στα όργανα διοίκησης του σωματείου, στα εξελεγκτικά όργανα, καθώς και στα όργανα εκπροσώπησης αυτού, στο συνέδριο της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών.

Και φτάνουμε στο σήμερα, 21 ημέρες πριν τη γενική συνέλευση, να βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναβολή αυτής επ΄ αόριστο, καθώς τα περιοριστικά μέτρα για τη μη διασπορά του κορονοϊού, προβλέπουν με το Ν.4808/2021, για ακόμη μία φορά, την παράταση της θητείας των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων, μεταξύ αυτών και του δικού μας, μέχρι την 31.10.2021.

Ως εκ τούτου και σεβόμενοι τις αποφάσεις της Πολιτείας, οφείλουμε να συμμορφωθούμε στις ως άνω διατάξεις και να ανακαλέσουμε την από 01 Ιουν 2021 πρόσκληση σε γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Μέχρι τη διενέργεια του επόμενου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου της Ένωσής μας, σας καλούμε να επικοινωνείτε, όπως μέχρι και σήμερα πράττετε, με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, για κάθε τι που σας απασχολεί, ώστε να δρομολογούμε λύσεις που θα ανακουφίζουν την εργασιακή μας καθημερινότητα από τα προβλήματα που ανακύπτουν.

Ιδιαίτερα, δε, καλούμε όλες και όλους εσάς που εκφράσατε την επιθυμία συμμετοχής σας στα όργανα διοίκησης της Ένωσης, να συμμετέχετε ακόμα πιο ενεργά, ωσάν να αποτελείτε ήδη μέρος αυτών.

Με εκτίμηση

-Ο-

Πρόεδρος

Βάιος Τσαπρούνης

Ανθλγός (ΥΠ-Π)

τηλ. 6947401286