Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

25
Πεμ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   

 

            Την Τετάρτη 21 Δεκέμβρη 2022, αντιπροσωπεία  της Ένωσης μας αποτελούμενη από τους Αθανάσιο Μωράτη, Μιχαήλ Αγριτέλη και Χρήστο Σχοινά, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ την οποία αποτελούσαν οι Γιώργος Παναγής, μέλος της ΚΕ και Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και μέλος του Γρ. Περιοχής Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας.

             Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα. Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε τέθηκαν υπόψιν τα προβλήματα των στρατιωτικών που υπηρετούν στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, όπως και τα γενικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες στρατιωτικοί (Μισθολογικά -Βαθμολογικά-Συνταξιοδοτικά).

              Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ τόνισε την αναγκαιότητα να δυναμώσουν οι ενώσεις στρατιωτικών με τη συμμετοχή ολοένα και περισσότερων στρατιωτικών στις ενώσεις που ανήκουν στη δύναμη της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.).

              Τέλος, ο κ. Παναγής παρέδωσε στον Πρόεδρο του ΔΣ εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του ΚΚΕ, κ. Δ. Κουτσούμπα, ημερολόγια προς τα μέλη του ΔΣ, για τα οποία ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά. Το Δ.Σ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Φ επέδωσε στο ΚΚΕ τιμητική πλακέτα για την υποστήριξη του στις προσπάθειές της Ένωσης

 

Deltio Typou 22-12-22 by ΕΣΠΕΕΦ on Scribd