Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

18
Πεμ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαλαμίνα, 17 Μαϊ 21

Με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας, κ. Γεώργιο Παναγόπουλο, στο γραφείο του, συναντήθηκε, την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του ΔΣ, Ανδρέα Σαλίων και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΔΣ της Π.Ο.Ε.Σ. και μέλος της Ένωσης, Δημήτριο Μεθενίτη.

Μέσα από μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση που έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα βασιζόμενο στις παραδοσιακές σχέσεις του νησιού με το Πολεμικό Ναυτικό, ο κ. Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες και τα επιτεύγματα της Ένωσης και της Ομοσπονδίας, ως επίσης και για τις επιδιώξεις μας σχετικά με τη βελτίωση της καθημερινότητας των στρατιωτικών που υπηρετούν στο Ναύσταθμο Σαλαμίνας.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε, αφ΄ ενός το έντονο ενδιαφέρον του κου Δημάρχου για τα προβλήματα των στρατιωτικών της περιοχής, αφ΄ ετέρου τη διάθεσή του να συνδράμει στην επίλυσή τους, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του.

Και από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε ότι θα είναι προς το γενικότερο όφελος, τόσο των στελεχών των ΕΔ που υπηρετούν στη Σαλαμίνα, όσο και για την τοπική κοινωνία, να καλλιεργηθεί ένα πνεύμα αμοιβαίας υποστήριξης προς το έργο κάθε πλευράς.   

ΕΣΠΕΕΝΠΑ Συνάντηση Με Δήμαρχο Σαλαμίνας 14-5-2021 by ΠΟ ΕΣ on Scribd