Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

20
Σαβ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Λέρος, 5 Νοε 20

Με το Διοικητή του 588 ΤΕ, Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Κ. Καραμπέλια, συναντήθηκε, την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ενώσεώς μας, σε ένα πολύ καλό, εγκάρδιο και συναδελφικό κλίμα.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε τον κ. Διοικητή για το έργο και την πορεία, τόσο της Ενώσεως όσο και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.) και, γενικότερα, για τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του ΔΣ.

Παράλληλα, έγινε μία σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση περί διαφόρων θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό της περιοχής καθώς και για προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί, ιδίως κατά την τρέχουσα ιδιάζουσα χρονική συγκυρία.

Και από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε ότι θα είναι προς το γενικότερο όφελος να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία που ήδη υφίσταται στο πλαίσιο των νόμων και των κανονισμών, με γνώμονα την έγκαιρη ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το προσωπικό, ώστε να διασφαλίζονται, αφενός τα δικαιώματα και το υψηλό φρόνημα των στελεχών, αφετέρου η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας.

ΕΣΠΕΕΚΑ ΔΤ Συνάντηση Με Δκτή 588 (5-Νοε-20) by ΠΟ ΕΣ on Scribd