Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

24
Τετ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 

                                                                                             Λέρος, 18 Μαΐου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

        Την 12η Μαΐου 2023, ο πρόεδρος της Ένωσής Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου, Στυλιανός Κάλλας, συναντήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη ν. Λέρο με τον υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κ. Ηλία Καματερό. 

        Η συζήτηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και κατά τη διάρκεια της   γνωστοποιήθηκαν τόσο ζητήματα πανελλαδικού ενδιαφέροντος, όσο και ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ε.Δ. που υπηρετεί σε Μονάδες της περιφερειακής ενότητας Καλύμνου.

        Ο τέως βουλευτής έδειξε ότι γνωρίζει τα περισσότερα εκ των ζητημάτων που τέθηκαν, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας και διαπίστωσε ότι η πλειοψηφία τους, λόγω και των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής, δημιουργούν πρόσθετα βάρη στα στελέχη των ΕΔ και τις οικογένειές τους και, όπως μας ανέφερε, θα είναι αρωγός μας στην επίλυση τους. Τέλος επιδόθηκε από την αντιπροσωπεία της Ένωσής μας, ενημερωτικό σημείωμα για τα ζητήματα των στελεχών που υπηρετούν στην Περιφερειακή ενότητα Καλύμνου.

        Κλείνοντας, ευχηθήκαμε τόσο στον κ. Καματερό, όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές, τον ευχαριστήσαμε για την πραγματοποίηση της συνάντησης και μας δόθηκε η υπόσχεση ότι ο δίαυλος επικοινωνίας θα συνεχιστεί προς όφελος των εν ενεργεία στελεχών των Ε.Δ. της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                   Ο Πρόεδρος

                                               Στυλιανός Κάλλας

                                                Σημαιοφόρος (Ε)

 

                Ο Γεν. Γραμματέας

              Κωνσταντίνος Πλόχωρος

                ΕΠΟΠ Επιλοχίας (ΠΖ)