Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

24
Τετ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λέρος, 19 Φεβ 20

Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020, ο πρόεδρος του ΔΣ της Ενώσεώς μας συναντήθηκε με τον Έπαρχο Καλύμνου, κ. Εμμανουήλ Μουσελλή, σε ένα πολύ καλό και εγκάρδιο κλίμα.

Μέσα από μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, ο πρόεδρος του ΔΣ ενημέρωσε τον κ. Έπαρχο για τις δραστηριότητες, τα επιτεύγματα και τις δυνατότητες της Ενώσεως, ώστε να καταστεί σαφής η φιλοσοφία του ΔΣ σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της, καθώς και ο ευρύτερος ρόλος που μπορεί να διαδραματίσει στην καθημερινότητα.

Επίσης, διαπιστώθηκε σύγκλιση απόψεων σε μία σειρά από θέματα που αφορούν τις αυξημένες δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες στην καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, για τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπισή των οποίων διερευνήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας στο πλαίσιο των νόμων και των κανονισμών.

Και από τις δύο πλευρές συμφωνήθηκε ότι θα είναι προς το γενικότερο όφελος, τόσο των στελεχών των ΕΔ που υπηρετούν στην περιφερειακή ενότητα Καλύμνου, όσο και των τοπικών κοινωνιών, να καλλιεργηθεί ένα πνεύμα αμοιβαίας υποστήριξης προς το έργο εκάστης πλευράς, με απώτερο σκοπό την υποστήριξη των προσπαθειών αναβάθμισης της καθημερινότητας που ήδη καταβάλλονται.

ΕΣΠΕΕΚΑ ΔΤ Συνάντηση Με Έπαρχο Καλύμνου by ΠΟ ΕΣ on Scribd