Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Κατερίνη, 30 Ιουνίου 2020

Εκπροσωπώντας την Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Πιερίας ο Πρόεδρος του ΔΣ Μαυρίδης Βασίλειος συμμετείχε σε συνάντηση-σύσκεψη με την Περιφερειακή Αρχή Πιερίας και τις αντίστοιχες Συνδικαλιστικές Ενώσεις Σωμάτων Ασφαλείας.

Στη συνάντηση συναποφασίσαμε ως Ένωση με την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και τους κ. Ιωάννη Ιωαννίδη (Πρόεδρο Ένωσης Πυροσβεστών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας) ,κ. Θεόδωρο Κουτσιανή (Γενικό Γραμματέα Λιμενικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), και κ. Δημήτριο Φώτη (Πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας) τον προγραμματισμό ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος των μελών και συμπολιτών μας ενισχύοντας παράλληλα τα αποθεματικά αίματος του Νομού.

Επίσης αποφασίστηκε από κοινού δράσεις ενημέρωσης για θέματα που απασχολούν τα μέλη μας και το προσωπικό, με δέσμευση της Π.Ε. Πιερίας την συνδιοργάνωση Ημερίδας Ασφαλιστικής Ενημέρωσης (Ασφαλιστικό-Συνταξιοδοτικό), που θα αφορούν τα μέλη μας.

Μέσα από συνεργασίες αποδεικνύουμε την κοινωνική ευαισθησία μας και την υποστήριξη των μελών μας, των ανθρώπων μας και του τόπου μας!

ΕΣΠΕΕΠ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ - ΔΤ by ΠΟ ΕΣ on Scribd