Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

28
Πεμ, Μαρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

                                                               Κατερίνη, 15 Οκτωβρίου 2020

Άμεση η ανταπόκριση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας κας Σοφίας Μαυρίδου, η οποία σε απάντηση της υπ΄αριθμ. πρωτ. 455/13.10.2020 επιστολή μας σχετικά με την Ασφαλτόστρωση Επαρχιακής Οδού προς Στρατόπεδο << ΑΝΤΓΟΥ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ – ΑΝΧΗ (ΠΖ) ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ >>, μεταξύ άλλων μας ενημέρωσε ότι το εν λόγω ζήτημα τέθηκε και συζητήθηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή o οποίος σε συνέχεια και με επιστολή του το έθεσε και εγγράφως το ζήτημα.

Η κα Μαυρίδου μας ενημέρωσε ότι ενώ δεν είναι στις αρμοδιότητες της Π.Ε.Πιερίας, κατόπιν εποικοδομητικής συζήτησης και με το Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Γερολιόλιο, αποφασίστηκε η συνεργασία υλοποίησης με το Δήμο Δίου-Ολύμπου,  ότι ως Περιφερειακή Αρχή θα συνδράμει στην υλοποίηση του εν λόγω ζητήματος που απασχολεί διαχρονικά τη Στρατιωτική Ηγεσία και άπτεται της ποιοτικής αναβάθμισης της διαβίωσης των σπουδαστών των Στρατιωτικών Σχολών, τη δυσχέρεια μετακίνησης και άσκοπης καταπόνησης του προσωπικού αλλά και την προστασία στις αγροτικές καλλιέργειες που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού.

Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την άμεση ανταπόκριση και ενημέρωση του θέματος και που συνεχίζει να είναι αρωγός και να επιλύει θέματα που απασχολούν το στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στα γεωγραφικά όρια της Π.Ε. Πιερίας στα πλαίσια που ορίζουν οι Νόμοι και οι Στρατιωτικοί Κανονισμοί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                       Ο Πρόεδρος                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Μαυρίδης Βασίλειος                                                 Γκούσκος Νεκτάριος
Εποπ Λχίας (ΠΒ)                                                           Ανθστης (ΥΓ)
6976949994                                                                6955688571

 

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕ ΠΙΕΡΙΑΣ.doc