Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

19
Παρ, Απρ

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

                                                               Κατερίνη, 19 Οκτωβρίου 2020

 

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 κλιμάκιο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ αποτελούμενο από τον Βουλευτή Αντώνη Μυλωνάκη, τον Περιφερειάρχη Βορειοανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Καρακατσάνη Δημήτριο, τον Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Γιώργο Στεφανίδη, τον Τομεάρχη Πολιτισμού Κομνηνό Γεώργιο, τον Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Νίκο Ζεϊμπέκη, τον Πολιτευτή του κόμματος στο Νομό Πιερίας Τσακίρη Παντελεήμων στα πλαίσια περιοδεία τους συναντήθηκαν με αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Στην αντιπροσωπεία της Ένωσης μας συμμετείχαν ο Πρόεδρος Βασίλης Μαυρίδης και ο Γενικός Γραμματέας Νεκτάριος Γκούσκος  , οι οποίοι ενημέρωσαν τον κύριο Βουλευτή για τα προβλήματα  που αντιμετωπίζουν, ζητώντας τη συνέχιση της στήριξης του στην ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων τους μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης εκφράστηκε επίσης προβληματισμός  στο ενδεχόμενο  κατάργησης ή περιορισμού του συνδικαλισμού στο οποίο από πλευράς της ένωσης τέθηκε σαφές η ανάγκη ύπαρξης της «συλλογικής έκφρασης» των στρατιωτικών που μέχρι και σήμερα, μόνο νικηφόρα πορεία έχει καταγράψει.

Ο κ. Μυλωνάκης, διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Π.Ε Πιερίας ότι  θα συνεχίσει να αναδεικνύει προβλήματα τους σε κοινοβουλευτικό επίπεδο και να  πιέζει για την επίλυση τους.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

 

Μαυρίδης Βασίλειος

ΕΠΟΠ Λχίας (ΠΒ)

6976949994                                                              

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Γκούσκος Νεκτάριος

Ανθστής (ΥΓ)

6955688571

 

https://www.scribd.com/document/480737518/16-%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%9C%CE%A5%CE%9B%CE%A9%CE%9D%CE%91%CE%9A%CE%97-doc;

16 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ.doc