Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

17
Τετ, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

                                                                                    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Με τον Γραμματέα του Τομέα Άμυνας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Γεώργιο Πεταλωτή, συναντήθηκε την Τρίτη 11 Απριλίου 2023, αντιπροσωπία του ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΡΟΔ,  αποδεχόμενη την πρόσκλησή του και αποτελούμενη από τον πρόεδρο, Συνταγματάρχη (ΠΖ) Χρήστο Ουζουνάκη και τον Γενικό Γραμματέα, Επιλοχία (ΔΒ) Δημήτριο Αρβανιτούδη. Παρών στη συνάντηση ήταν το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας της Π.Ο.Ε.Σ.,Λοχαγός (ΦΔΒ) Παναγιώτης Σαντοριναίος.

 Κατά τη συζήτηση που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν τα μείζονα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες εν ενεργεία στρατιωτικούς, τα οποία η αντιπροσωπία μας είχε καταθέσει σε προηγούμενη συνάντηση σε υπόμνημα, αποδεικνύοντας έμπρακτα την ισχυρή βούληση του κ. Πεταλωτή για εντατικοποίηση της επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές με γνώμονα τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης  και εργασίας αυτών.

 Στο τέλος της συνάντησης, η αντιπροσωπία μας ευχαρίστησε τον κ. Πεταλωτή, για την θερμή υποδοχή και τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του ως Γραμματέας του Τομέα Άμυνας, όπως ο μεγάλος αριθμός των τροπολογιών που κατατέθηκαν από το ΠΑ.ΣΟ.Κ – ΚΙΝ.ΑΛ. στο πρόσφατο νομοσχέδιο μέριμνας για το στρατιωτικό προσωπικό που ψηφίστηκε στη Βουλή των Ελλήνων και οι οποίες σε μεγάλο βαθμό περιείχαν προτάσεις της ΠΟΕΣ.