Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

18
Πεμ, Απρ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΘΕΜΑ : Ετήσια Υγειονομική Εξέταση

1. H Ένωσή μας έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων συναδέλφων που υπηρετούν σε Μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, οι οποίοι αφού, κατά την προβλεπόμενη διαδικασία μέσω της εφαρμογής στο army.gr, έκλεισαν ραντεβού για ετήσια υγειονομική εξέταση (ΕΥΕ) στο 404 Γενικό Στρατιωτικού Νοσοκομείο Λάρισας, δεν ολοκλήρωσαν τη διαδικασία, λόγω απουσίας αρκετών ιατρών.

2. Αποτελέσματα του ως άνω είναι αφ΄ ενός η διατάραξη  του ημερήσιου προγράμματος των Μονάδων, καθώς αποστερούνται το στέλεχος και δεύτερη ημέρα και αφ΄ ετέρου η οικονομική επιβάρυνση των στελεχών με τις εκτός νομού μετακινήσεις, καθόσον η προβλεπόμενη αποζημίωση που λαμβάνουν, δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τα έξοδα που καλούνται να καταβάλλουν.

3. Η Ένωσή μας, αντιλαμβανόμενη την ταλαιπωρία και τα παράπονα των συναδέλφων, αιτείται όπως σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης απουσίας ιατρών, το στέλεχος να ειδοποιείται εγκαίρως, ούτως ώστε να αναπρογραμματίζει το ραντεβού του για την ΕΥΕ του, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία και τις επιπλέον άσκοπες μετακινήσεις.

ΕΣΠΕΕΦ 197/2021 ΕΥΕ by ΠΟ ΕΣ on Scribd