Sidebar

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

24
Τετ, Απρ

ΠΟΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ

ΘΕΜΑ : Έκτακτη Οικονομική Ενίσχυση στο Προσωπικό του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας

α. Η από 30.3.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ Α΄ 75 «Μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες κατεπείγουσες διατάξεις.»)

β. Υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2/οικ.16422/06.4.2020 εγκύκλιος ΥΠ.ΟΙΚ.

1. Σύμφωνα με τα σχετικά, με τη μισθοδοσία μηνός Απριλίου και συγκεκριμένα την 9η Απριλίου τρέχοντος έτους, καταβλήθηκε έκτακτη οικονομική ενίσχυση στο πάσης φύσεως προσωπικό, όπως τούτο αναφέρεται στα σχετικά, μεταξύ των οποίων και το πάσης φύσεως προσωπικό που υπηρετεί στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (Γ.Γ.Π.Π.).

2. Ωστόσο, όπως μας μετέφεραν συνάδελφοί μας, που υπηρετούν στη Γ.Γ.Π.Π. και συγκεκριμένα στο 24ωρης λειτουργίας Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (Κ.Ε.Π.Π.) δεν έλαβαν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση (ίση προς το ήμισυ του καταβαλλομένου μηνιαίου βασικού μισθού), όπως τούτη προσδιορίστηκε από τα σχετικά.

3. Επειδή θεωρούμε ότι προφανώς από παραδρομή δεν έλαβαν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση οι υπηρετούντες στο Κ.Ε.Π.Π. συνάδελφοί μας, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας και την εκ των υστέρων καταβολή της στους δικαιούμενους.

ΠΟΕΣ 779/2020 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝ... by ΠΟ ΕΣ on Scribd